Oyci3C napisał(a):
Cytuj:
Szczerze ? Ja to bym pograł w Coopie w Skyrima (ofc po pewnych zmianach, bo Skyrim to imo prymitywizmem bije nawet Dragon Age 2)
Dokładnie o tym samym z kilkoma osobami ostatnio rozmawiałem i też padł temat co-op w Skyrim, he he.
Skyrim jest banalny w swojej prostocie aczkolwiek format w jakim jest zrobiony mógłby zostać nieźle dopasowany do multi a może i do massively.
Magicka, health, stamina + items + perks = balance (może tylko cap na total skill points) bo każdy może mieć wszystko ale ma otwartą drogę do hybryd.
Jestem ciekaw jak mocno spierdolą Elder Scrolls Online
Srsly wystarczyłoby tylko dopisać kod sieciowy
Ciężko narazie powiedzieć czy będzie do pogrania gra czy ścierwo z tego TESO. Jednak w każdym razie póki co to wygląda na dość odległa wizję od "TES z kodem sieciowym". Czy to jest dobre czy złe - to już zależy od tego co kto oczekuję.
Pierwsze co się rzuca w oczy to, że TESO będzie grą zonowano-instancjowaną, a nie seamless jak TES. Poza tym spora różnica w hmm rodzaju / stylu grafiki. Mocno inny feel niż w TES. Imo lepszą opcją było by zrobienie coś bliższego normalnym TES i umożliwienie graczom zakładanie własnych małych serwerów od kilku-kilkudziescięciu osób z jakąś tam możliwośćią zmiany pewnych mechanik / ratio / modów.
No tylko wtedy nie ma normalnego suba i / lub cash shop-a, a o to w tym chodzi ze strony Zenimax-u przecież :|