lamoon napisał(a):
Mark powtarzasz się. Wiesz jaki jest Twój problem. Błędy które wytykasz (one są faktycznie i nikt temu nie przeczy, bo faktycznie jak chowasz łuk w momencie jak miałeś naciągniętą cięciwę to w takim stadium widać go na plecach) są błędami popierdułkami. Uważasz że one mogą w jakimś większym stopniu wpłynąć na gameplay? Nie wydaje mi się. W DFO do dzisiaj zdaje się są jeszcze skille podpisane s_<nazwa skilla> i jakoś nikomu to nie przeszkadza:) Łuk z naciągniętą cięciwą na plecach...to pikuś...Pan Pikuś:)
ja pierdolę ty jesteś niereformowalny lamoon, a te 10 000 pozostałych bugów począwszy od kamery która jest jakiś 1m za nisko i biegniesz z nosem w trawie, poprzez ogólny performance który tnie jak cholera przy grafice z końca lat 90 na komputerze sprzed 2 lat, skończywszy na zjebanym tamingu/magii/combacie etc?
Przecież w tej grze NIE MA NIC co możnaby z czystym sumieniem uznać - DZIAŁA w 100%/SKOŃCZONE. Generalnie wszystko jest ruszone i rogrzebane i działa w iluś tam % lub w ogóle jest zbugowane.
lamoon - to nie wiem jak ty grasz, że dopiero spotkałeś razorbacka?
Razorback jest bardzo często przy stadzie domesticpig, gdy tamowałem te świnie razorback też zabił mi jedną a sam uciekłem. Podobnie z wilkami - przy stadzie jest jakiś osobnik "alphawolf" (lub coś w tym stylu) te jednak są dużo bardziej agresywne i te duże bydle omijałem z daleka.
Ja tam nawet nie wiem w jakim mieście jestem - zwiedziłem 2 - pustynne domki przy jakimś morzu i średniowieczny zamek w jakimś lesie.
Nick: Shaki.