Mendol napisał(a):
pierdolimy sobie w temacie, w ktorym nikt poza nami (czyli 5 osobami na krzyz) nic nie pisze, nie wkleja, nie pokazuje - bo nie za bardzo jest co.
i akurat dyskusje o kiblu i piasku odnosza sie do wlasnych opinii odnosnie gry i sv.
A co to zmienia że w temacie pisze 5 czy 50 osób? Jak chcesz popierdolić sobie o życiu idź do innego tematu. Weź poczytaj jeszcze raz całość. Dyskusje o kiblu i piasku nie były związane stricte z SV i ich produktem tylko zeszły już na zupełnie inne tory.
Cytuj:
ja juz wiem od dawna, ze to w co ty grasz jest najlepsze i najfajniejsze i chuj.
A w co gram? Bo nie pamiętam żebym się gdziekolwiek chwalił takimi informacjami. Właściwie to mogę powiedzieć że na dzień dzisiejszy nie gram w nic poza MO.
Cytuj:
ale przystopuj troche bo serio czesc z nas grala w MO zanim o nim uslyszales i ma prawo do oceny tego produktu.
Gwoli wyjaśnienia, grałem w MO od DRUGIEGO dnia bety. Wiem, mogłem zawsze grać od pierwszego.
Cytuj:
to, ze rok po sprzedazy pre orderow za kosmiczna kase, panowie z sv zajmuja sie zmienianiem teksturek jest faktycznie zajebistym newsem.
ale trzeba byc troche 'innym' zeby sie tym jarac.
Inność jak widać jest teraz w modzie skora gra w to całkiem spora ilość ludzi.
Cytuj:
w dfo zmiana grafiki zajmuja sie teraz - czyli w chuj czasu po premierze (gdzie dfo bylo zajebiscie grywalne w porownaniu do mo).
i ok ciesze sie, ze jest kolejna gra, ktora ci sie podoba. nawet ci troche zazdroszcze.
Znów porówanie DFO do MO. Porównamy jak MO będzie miało 2 latka. (o ile będzie miało).
Cytuj:
ale daj juz sobie spokoj z obrona 'krzyza'
Nie rozumiem aluzji. Zdaje się że jest z dupy.
-------------------
A teraz parę słów od siebie. Z tego co tutaj czytam największym problemem dla wielu osób jest PvP. Jest zjebane (z tym się zgodzię), a skoro jest zjebane PvP to jak można grać w takiego crapa?! Tutaj nasuwa się pytanie. Czy PvP jest esencją gry MMO? Dlaczego jeden z drugim nie zauważa że poza tym aspektem gra oferuje jeszcze milion innych sposobów zabawy. Wychodzicie z założenia że wszyscy jak jeden mąż muszą lubić napierdalać się w grupie. Otwórz jeden z drugim oczy. Popatrz szerzej. Są gracze którzy w całej swojej karierze nie podnieśli ręki na innego gracza. Są to w różnego rodzaju crafterzy, casuale, tamerzy, handlarze itp. A na tych polach gra sprawdza się doskonale. Crafting jest naprawdę rozbudowany i to na każdym polu. Istnieje rozbudowany system różnego zbieractwa. Jest taming. Są moby. Jest impreza
Czy trzeba od razu takiego gracza dołować? Odradzać mu grę bo nie powalczy, nie patrząc na to że ma ten typ rozgrywki w głębokim poszanowaniu. Gra naprawdę wygląda ładnie. Błędy w animacjach są ale nie tak żeby przeszkadzały w grze. Gra ma naprawdę fajny klimacik.