Mendol napisał(a):
pierdolimy sobie w temacie, w ktorym nikt poza nami (czyli 5 osobami na krzyz) nic nie pisze, nie wkleja, nie pokazuje - bo nie za bardzo jest co.
i akurat dyskusje o kiblu i piasku odnosza sie do wlasnych opinii odnosnie gry i sv.
A co to zmienia że w temacie pisze 5 czy 50 osób? Jak chcesz popierdolić sobie o życiu idź do innego tematu. Weź poczytaj jeszcze raz całość. Dyskusje o kiblu i piasku nie były związane stricte z SV i ich produktem tylko zeszły już na zupełnie inne tory.
Cytuj:
ja juz wiem od dawna, ze to w co ty grasz jest najlepsze i najfajniejsze i chuj.
A w co gram? Bo nie pamiętam żebym się gdziekolwiek chwalił takimi informacjami. Właściwie to mogę powiedzieć że na dzień dzisiejszy nie gram w nic poza MO.
Cytuj:
ale przystopuj troche bo serio czesc z nas grala w MO zanim o nim uslyszales i ma prawo do oceny tego produktu.
![:lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Gwoli wyjaśnienia, grałem w MO od DRUGIEGO dnia bety. Wiem, mogłem zawsze grać od pierwszego.
Cytuj:
to, ze rok po sprzedazy pre orderow za kosmiczna kase, panowie z sv zajmuja sie zmienianiem teksturek jest faktycznie zajebistym newsem.
ale trzeba byc troche 'innym' zeby sie tym jarac.
Inność jak widać jest teraz w modzie skora gra w to całkiem spora ilość ludzi.
Cytuj:
w dfo zmiana grafiki zajmuja sie teraz - czyli w chuj czasu po premierze (gdzie dfo bylo zajebiscie grywalne w porownaniu do mo).
i ok ciesze sie, ze jest kolejna gra, ktora ci sie podoba. nawet ci troche zazdroszcze.
Znów porówanie DFO do MO. Porównamy jak MO będzie miało 2 latka. (o ile będzie miało).
Cytuj:
ale daj juz sobie spokoj z obrona 'krzyza'
Nie rozumiem aluzji. Zdaje się że jest z dupy.
-------------------
A teraz parę słów od siebie. Z tego co tutaj czytam największym problemem dla wielu osób jest PvP. Jest zjebane (z tym się zgodzię), a skoro jest zjebane PvP to jak można grać w takiego crapa?! Tutaj nasuwa się pytanie. Czy PvP jest esencją gry MMO? Dlaczego jeden z drugim nie zauważa że poza tym aspektem gra oferuje jeszcze milion innych sposobów zabawy. Wychodzicie z założenia że wszyscy jak jeden mąż muszą lubić napierdalać się w grupie. Otwórz jeden z drugim oczy. Popatrz szerzej. Są gracze którzy w całej swojej karierze nie podnieśli ręki na innego gracza. Są to w różnego rodzaju crafterzy, casuale, tamerzy, handlarze itp. A na tych polach gra sprawdza się doskonale. Crafting jest naprawdę rozbudowany i to na każdym polu. Istnieje rozbudowany system różnego zbieractwa. Jest taming. Są moby. Jest impreza
![;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Czy trzeba od razu takiego gracza dołować? Odradzać mu grę bo nie powalczy, nie patrząc na to że ma ten typ rozgrywki w głębokim poszanowaniu. Gra naprawdę wygląda ładnie. Błędy w animacjach są ale nie tak żeby przeszkadzały w grze. Gra ma naprawdę fajny klimacik.