TandK napisał(a):
osobiscie nie wyobrazam sobie grania bez pada - wygoda to podstawa - jedyny mankament to milion mtish bo w jednej rece trzymam pad a druga pisze - ale cos za cos, ciesze sie ze juz jest opcja pada w becie
Szczerze...
Nie wyobrażam sobie, żeby najlepiej wyequipowany gracz gral lepiej na padzie niz avg gracz na klawiaturze. Windower macra przebijaja caly hq equip jaki mozecie zdobyc
![:D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Oczywiscie to sie nie tyczy wszystkiego tylko raczej 10% gry, ale te 10% jest zazwyczaj najwazniejszym ( w sensie skupienia, potencjalu postaci itd.) % gry.
NP.
Na cholere byc pro i miec
MDT
PDT
Enmity
Ichi
Ni
fakeCure
TP
Idle
sety i nie miec mozliwosci ich zmieniac co chwile zeby ich uzyc?
Leci spell masz sekunde na reakcje zeby wrzucic MDT i co klikasz w palete zaczynasz wybierac strzalka i ... chuj za pozno. Zrrobiles Ws w 3/5 Hecastomb i chcesz spowrotem uderzyc w TP secie a tu zonk nie zdazyles zmienic i walnac z heca z 30% slow. Ktos powie ze to tylko gra i ze wymyslam i ze sie podniecam i przejmuje drobiazgami to ja powiem tak:
Dlamnie takie osoby moga sobie robic co chca i nie do nich mowie peace
Ja z polakami nie gram bo wiekszosc niestety wogole sie nie zna na tej grze i mysli ze jak beda grac jako tako to bedzie ok a gowno bedzie nie ok. Pozniej wychodza kwiatki ze sie wipuje w 10 na czyzms co dobrzy gracze robia we 2. Najgorsze jest to ze wystarczy troche poczytac o swoim jobie i z ta wiedza polowa ludzi by byla znacznie lepsza, ale wiekszosc jest po prostu leniwa i to tylko gra. To jest tylko gra a marnujac czas w tej grze marnujesz go takze w RL
aha i ejstem pewny ze piszac to jestem troche jak Palikot znaczy pisze szczerze co inni Polacy o Polakach mysla tylko boja sie powiedziec, zreszta to sie nie tyczy Polakow tylko wszystkich gimpow co wola grac wygodnie zamiast grac dobrze i wola pojsc sobie na event na zywiol zamiast sie przygotowac. Na zywiol to sie fajie idzie 1-2 razy a nie jak sie grinduje moba po raz 10.