TandK napisał(a):
osobiscie nie wyobrazam sobie grania bez pada - wygoda to podstawa - jedyny mankament to milion mtish bo w jednej rece trzymam pad a druga pisze - ale cos za cos, ciesze sie ze juz jest opcja pada w becie
Szczerze...
Nie wyobrażam sobie, żeby najlepiej wyequipowany gracz gral lepiej na padzie niz avg gracz na klawiaturze. Windower macra przebijaja caly hq equip jaki mozecie zdobyc
Oczywiscie to sie nie tyczy wszystkiego tylko raczej 10% gry, ale te 10% jest zazwyczaj najwazniejszym ( w sensie skupienia, potencjalu postaci itd.) % gry.
NP.
Na cholere byc pro i miec
MDT
PDT
Enmity
Ichi
Ni
fakeCure
TP
Idle
sety i nie miec mozliwosci ich zmieniac co chwile zeby ich uzyc?
Leci spell masz sekunde na reakcje zeby wrzucic MDT i co klikasz w palete zaczynasz wybierac strzalka i ... chuj za pozno. Zrrobiles Ws w 3/5 Hecastomb i chcesz spowrotem uderzyc w TP secie a tu zonk nie zdazyles zmienic i walnac z heca z 30% slow. Ktos powie ze to tylko gra i ze wymyslam i ze sie podniecam i przejmuje drobiazgami to ja powiem tak:
Dlamnie takie osoby moga sobie robic co chca i nie do nich mowie peace
Ja z polakami nie gram bo wiekszosc niestety wogole sie nie zna na tej grze i mysli ze jak beda grac jako tako to bedzie ok a gowno bedzie nie ok. Pozniej wychodza kwiatki ze sie wipuje w 10 na czyzms co dobrzy gracze robia we 2. Najgorsze jest to ze wystarczy troche poczytac o swoim jobie i z ta wiedza polowa ludzi by byla znacznie lepsza, ale wiekszosc jest po prostu leniwa i to tylko gra. To jest tylko gra a marnujac czas w tej grze marnujesz go takze w RL
aha i ejstem pewny ze piszac to jestem troche jak Palikot znaczy pisze szczerze co inni Polacy o Polakach mysla tylko boja sie powiedziec, zreszta to sie nie tyczy Polakow tylko wszystkich gimpow co wola grac wygodnie zamiast grac dobrze i wola pojsc sobie na event na zywiol zamiast sie przygotowac. Na zywiol to sie fajie idzie 1-2 razy a nie jak sie grinduje moba po raz 10.