Cytuj:
The trading post is still in manteinance for some worlds. Sorry for the inconvenience, no ETA on this particular issue. ^DO
Jaks nie widze zeby cos obiecywali.
Ile duzych MMO było w ostatnim czasie ? Ano wlasnie..
Launch TSW przy launch GW2 to bardoz kiepskie prownanie, bo oni do tej pory nie maja tylu graczy co GW2 w day 1.
SWTOR ? No w GW2 zdecydowana większość features też działa..
A no i SWTOR faktycznie miał zapowiedzny dodatkowy content. Do tej pory widzimy jak wygląda jego wdrażanie
Jakoś przeboleje te pare które nie działa, bo SWTOR to już mnie znudził po 35lvl..
Pozatym co maja zapowiadać. Narazie updatuja wiki i pisza o problemach nad którymi pracują. Kolejna częśc naprawia content który akurat nie działa (i robia to bardzo szybko).
Dwa największe ficzery które nie działają to:
1. Trade Post. Ale to nie jest w zaden sposob deal breaking i pozatym już sie z tym prawie uporali.
2. Toutnamenty. To może być deal breaking dla części graczy.
Cała reszta działa jak marzenie.
Oczywiscie najwięcej krzyczą ci który gra sie poprostu znudziła i lubią marudzić dla samego marudzenia.
Serio kurwo. Dobiłem do 67 przez cały ten czas spotkałem 3 niedziałające DE. Wszystkie zapartortowałem i najdalej kolejnego dnia już dzialały.
Konta też mi nikt nie hacknął. Może czas przestać używać wszędzie tych samych haseł ?
aha i:
http://wiki.guildwars2.com/wiki/Game_status_updatesCzas założyć konto na twitterze.
Edit:
NA co im forum ? Zeby mieli kolejny problem do rozwiązywania ? IStnieją jakieś priorytety i forum jest bardzo nisko na ich liście.