zaboleq napisał(a):
Trudno Ci skumać, że narzekanie 2 tygodnie na grę za 200zł i płakanie w każdym temacie jest mega debilne? Nawet Mendol to potwierdził i już mu chyba ciśnienie podskoczyło. Jak tego nie widzisz to sorry ale nie mamy o czym rozmawiać. Chyba, że uważasz że to forum nadaje się tylko do robienia dramy?
Czy ja robie drame? Po prostu mowie ze maja pelne prawo do wyrazania negatywnych opini bo gra miala mimo wszystko wygladac w pvp inaczej (i zeby nie bylo czesc z rzeczy napisanych w grubszym poscie o pvp przez Szamotule jest tez z dupy wzieta, ale jednak ma troche racji) nie mowiac o pve (i nie chodzi mi tu o instancje i raidy, bo to mnie kompletnie w gw2 nie obchodzi), to jak to robia i jakiej ilosci to inna sprawa, jakie jest rozwiazanie podalem w drugiej czesci swojego postu, oczywiscie na ktory macie wyjebane. Ty dojebales do tego porownanie kompletnie z czapy, ciekawe czy chociaz zaczaisz co w nim nie gra.
Cytuj:
Zgadza się , facepalm, wielu ludzi wydało taką samą kwotę, gra im się nie spodobała, napisali o tym i albo nie grają albo sprzedali konta, widzisz ich teraz płaczących, przepraszam, "dyskutujących" i rozwalających każdy temat w dziale GW2 ? Przecież maja do tego prawo, nie?
Kto napedza ich placze? Przez pewien czas, zalili sie w jednym temacie, rozdupiliscie te "dyskusje" na inne tematy, do tego jak juz ktos tu probuje gadac jak w temacie o klasach to nikomu sie nie chce nawet odpowiadac, standardowo uprawiany jest tu tylko flame. :D