Ja tylko napisze ze wspolczuje kazdej osobie ktora 'boli' jak ktos pisze cos zlego na temat gry (zwlaszcza jesli jest to uargumentowane) i ktora uwaza ze kazda krytyka z mojej strony czy kogos innego to prowokacja i proba wpojenia mojej filozofii itd...
/lol
To nie jest kurwa moj problem tylko twoj (wasz) zabolek ze tak to odbierasz (odbieracie). Widocznie nie nadajesz sie na to forum (a takim podejsciem nie nadajesz sie na zadne). Ja bym z tym poszedl do psychologa na twoim (waszym) miejscu.
Eot w tym threadzie i na temat 'nie pisz jak sie nie podoba' i od razu powiem ze bede pisal dalej i chuja klade na to ze komus to sprawia przykrosc i psuje samopoczucie.
Pozatym:
Cytuj:
Na pudelku pisze - gra X ma feature A. Okazuje sie, ze tego nie ma = nie opinia, a fakt ze cos jest nie tak.
+1
I mozna to odniesc i do PvP (pierdolenie o esporcie) i do PvE (pierdolenie o wplywie na swiat, o zmianie filozofii themeparkow, itd... itp...) Ogolnie cale MMO Manifesto i przedpremierowa PRka podchodzi pod to stwierdzenie.
Tak wiec panowie zabolki, inisajdy od redditow i meszy skeletal i tobi'achivementyzjjadlymigildiewwow'alexy... mniej skupiania sie na pianie toczonej jak ktos cos napisze zlego o GW2 i mniej pierdolenia ze ktos was probuje tu zindoktrynowac czy 'obrzydzic zupe' (ogolnie lol) a wiecej wkladu w rozwoj dzialu chcialbym widziec. Iniside to jeszcze, jeszcze cos tak czasem madrego napisze - reszta zero.
Dziekuje. Dobranoc.