apropos tossa
gdy grałem nim lubiałem grać rzeczy typu 2 gate expo vs terek (chyba, że wiedziałem, że będzie jakiś stim rush, to stawiałem expo na 3/4 gate, no i wcześniej drugi gaz żeby mieć więcej sentry)
na zerga grałem zazwyczaj jakiś szybki push koło 3 gate -> expo i tech do robo unitow bo wymuszałem na zergu budowe więcej woja niż chce w early game
pvp to 4 gate dice roll ;d
ale ostatnio grałem i te straty już całkiem średnio działają, szczegolnie, że nie grałem tylu gier żeby dobrze obcykać nowe mapy i szczegolnie vs zerg miałem problemy bo mapy w ladder poolu sa wieksze i cieżej złapać feeling ;d
ogolnie co do stylu gry bardzo lubiałem grać opierając się przede wszystkim na unitach z gatewaya + wczesne upgrade z forge (lubiałem np stawiać od razu 2 forge przy budowie expa jeżeli byłem zadowolony z pierwszego starcia), dawało mi to dużo szybszy unit output i z porostawianymi paroma pylonami mogłem brać względnie szybko trzecie expo, a z taką przewagą potem nawet tech switch nie jest dużym problemem ;d
a robo używałem głownie do spamowania obsów (probowanie wcisniecia obsa do maina, kolo expow, kolo towerow, albo na sciezkach gdzie najczesciej przechodzą banshee/muty/dropy), ogólnie trochę grałem tossem jakbym grał zergiem
apropos - skończyłem granie regularne koło wypuszczenia tal darim altar do laddera, jakoś koło ostatniego gamesconu zagrałem dla zwały koło 10 gier i cześć xD