A mi stuknął lvl 70, do pon robię 80 i zaczynam robić alta + więcej WvW i sPvP z gildią:).
Co do 8 fps w zergu to jak wyżej, polecam wymianę komputera albo poproś mamę o większe kieszonkowe. Pisanie, że gw 2 to bieda, bieda i bieda jest po prostu śmieszne. Sprzedaj, ktoś inny kupi od Ciebie bo pudełek brakuje. Za zarobione pieniądze zmodernizuj kompa.
1. GW 2 nie jest grą dla hardkoroców, co cisną i napierdalają cały boży dzień. Tym bardziej, jeśli ktoś nie lubi robić altów i nie bawi go sPvP/WvW + ma kalkulator a nie komputer.
2. PvE w tej grze jest zrobione lepiej niż w jakiej kolwiek innej grze. Klimat, teksty npc, lokacje, eventy - to wszystko miażdży to co do tej pory zobaczyłem w innych mmo. W WoW chodziło się od jednego npc z questem do drugiego i brało się q bez czytania czegokolwiek. Po prostu napierdaloło się questy od 1 do 85 i tyle. Dopiero CATA pokazał, że można fajne questy zrobić. Lokacje w WOTLK nie były najgorsze ale ile można grać w to samo
. Albo komuś PvE w GW 2 się podoba albo nie. Jak się wkręcisz w lore i grę w ogóle to nie masensu grać na siłę.
3. AN wie co wymaga poprawy i ja im wierzę, że pracują w pocie czoła nad nowymi eventami, poprawieniem starych, nowymi Bossami i Dungami i PvP. Gra jest regularnie fixowana ale na to wszystko potrzeba czasu.
Do zobaczenia w Tyrii!