zaboleq napisał(a):
Jezus Kabra, ty jesteś po prostu....
Oczywiście musiałeś napisać o miałkich i pizdowatych, chociaż ten item w niczym się akurat nie różni od itemów z D3. Jedyne co zwiększa to dmg/crit, więc nie wiem co w tym fajnego. Jakby zamrażał, miał szansę do jakiś spell effect albo coś podobnego, to ok. Póki co to niestety ten item to bida i tyle. Jeśli grasz archerem i dropnął ci łuk to cool, cieszymy się razem z tobą.
Nie zmienia to faktu, że gra wygląda chujowo. Nawet najlepsze dropy tego nie zmienią.
Daje wam max 2-3 tygodnie grania w ten crap.
Update
Walka na tym filmiku i te zajebiste animacje oraz piękno grafiki po prostu powalają:
http://www.youtube.com/watch?v=KRE7lIod6-cJak na crap do spiracenia może ok.
Daj filmik z 2011 z czasów bety i narzekaj na grę i animacje, jesteś zajebisty.
Moja ocena twojego trolowania to 3/10, wszystkie twoje narzekania do Torchlight 2 sprowadzają się do grafiki ... Widać nawet taki Troll jak ty nie może się przyczepić do niczego innego, bo o ile grafika to kwesta gustu to całą reszta jest dopracowana zajebiście.
Przestałem grać na normalu, trochę za proste się to zrobiło więc wybrałem wyższy poziom trudności, i co? I bajka widać ze T2 powinien być grany na wyższych poziomach trudności. Na normalu zabić mogły cię tylko specjalne stworki teraz trzeba się pilnować na każdym kroku. + Super sprawa, że jak zginę to mam uczucie, ze to moja winna a nie jakaś tania mechanika gry.
2 sprawa Nowa gra, i nie wiem jak oni to zrobili ale masz wrażenie, że wszystko się zmieniło, inne potworki, niepowtarzające się questy poboczne bajka cud miód.
A i czy ktoś jeszcze zauważył, ze twórcy naprawdę się postarali by każda lo0kacja wyglądała jakoś inaczej i naprawdę unikali Copy/Paste?? W szczególności mówię tu o dungeonach.