zaboleq napisał(a):
Wyciągnąłeś modele dla Sylvari, które w sumie nie pasują za bardzo do innych ras. W grze są o wiele lepsze modele. Zresztą, w porównaniu do tego 2h cannona w łapie, to nawet te łuki wyglądają lepiej.
Serio, grafika i design w T2 tak ostro atakują odbyt, że w życiu bym do tego nie podszedł. I nie, nie jestem graphic whore, ale to po prostu wygląda ujowo i tyle. Oby się kijowo sprzedało i może zamkną to studio...
Wy tak na serio jesteście? już 2 idiota który płacze na grafikę? Chłopie przestań tak do tej gry podchodzić bo naprawdę szkoda by ktokolwiek ominął tak wspaniałą grę.
Torchlight 2 Plusy
+ Grafika, nie tyle co kolorystyka ale szczegóły i ilość artystycznych wstawek jest na poziomie AAA.
+ Mechanika gry i walki jest nadzwyczaj satysfakcjonująca.
+ Muzyka
+ System peta
+ Fakt, że masz 100% kontrolę nad tym jak chcesz grać i kim
+ Długość gry mam 10h nabite i jeszcze nie skończyłem aktu 2
+ Cena
+ Mody
+ Multiplayer
+ Interesujące poboczne questy
+ Walki z bosami i specjalnymi potworami naprawdę dają ci satysfakcje
+ EKSPLORACJA jest niesamowicie wciągająca. By odkryć każdy zakamarek mapy potrzebujesz minimum 2h
I masa innych +
Z minusów jedyne co mi odrobinkę przeszkadza to fakt, że jak tło cię zasłania twoją postać jest podświetlona na niebiesko .... Choćbym się wysilił nie jestem wstanie niczego innego złego powiedzieć na temat tej gry.
Pamiętam jak rok temu płakałem, że Torchhlight 2 wyjdzie po Diablo 3, i myślałem, że oni z motyką na słońce się rzucają bo przecież Diablo 3 będzie naj naj naj grą na świecie i T2 nie ma szans z nimi konkurować.
Ale okazało się, że Diablo 3 (dla mnie) okazało się największym zawodem w historii gier komputerowych, przeszedłem raz (musiałem się zmuszać) i wywaliłem. Gra była brzydka, fakt że nie miałem wpływu na rozwój postaci który sprawił, że dla mnie kolejny level był "niesatysfakcjonujący". Grafika płytka i powtarzająca się, lokacje nudne copy/paste (tak trudno było trochę flory i fauny dodać do tych malutkich mapek?)
Auction House zabił to co w tego typu grach jest najważniejsze LOOT !!! Pamiętam jak na 22lv kupiłem sobie sprzęt za łączną kwotę 12k golda i był tak super, że podnoszenie czegokolwiek z ziemi było bez sensu.
Torchhlight 2 > Diablo 3