Pocieszny napisał(a):
TobiAlex napisał(a):
Mam głupie pytanie
Chodzi mi o pande male monka dual wield - widziałem na jakiś filmie, że nosi on miecze one-hand na plecach. I nie były to jakieś specjalne miecze tylko te heirloom'y. I tu pytanie - czy taki sposób noszenia broni jest przypisany do pandy male czy do klasy monka czy jeszcze do czegoś innego? Pytam, bo mam pande female warriora i ona nosi broń one-hand w sposób standardowy.
to przypisane do modelu broni , imo jest ich malo a ten 1h sword hairloom to miecz do tankowania i nosi sie go na plecach , rasy nie maja zadnych specjalnych miejsc na bron
to samo klasy , hunter jedynie nosi range bronie na plecach , ale to nowa kosmetyka zwiazana z usunieciem meele broni dla hunterow ;]
No niestety w tym przypadku rację miał Tindr. Miecz o którym mówisz, u normalniej postaci nosi się przy pasku (mam ten miecz i wszystkie postaci jakie go używają mają go przy pasku), natomiast monk nosi go na plecach (zresztą wydaje mi się, że wszystkie bronie nosi na plecach). A ponieważ dodatku nie mam, stąd moje pytanie, bo uwielbiam właśnie motyw z noszeniem dual wield na plecach (Nasir ftw!).