raggnarok napisał(a):
warhameron, ty juz juz dostales klucz od GMG?
Nie, napisali mi że w dzień premiery lub wcześniej. Dostanę na maila or mam sobie zaglądać czy już nie mają.
Koniecznie odpalcie sobie tego edytora ! Jest urwa wyczes gra ! Dodatkowi kolesie mają zwukłe karabinki, widocznie 1 sniper i 1 z ciężka bronia to limit. W end game nie z tego co czytałem dojdzie psonic do wytrenowania.
A lewym klikiem można wybierać kolesi z drużyny(klikając na nich> jak w starym ufo)
Własnie gram <kolejny raz> ruszyłem sniper em ,aby miał czyste pole ostarzału i co? dupa alien jebany na overwatch wzioł się i schował (na easy sie tylko ostrzeliwali). Tera bede musiał iść po niego...
Berserker szarżował na jednego mojego, zauważył chyba innych i wzioł se skrecił i się schował (mają 15 hp, a walą od 10 do 16> one hituja). Panika w składzie po śmierci członka tez może namiąchać (postrzał, uczieczka or nawet zabicie swojego)
Czytałem, że jakiś obcy potrafi grzebać nad tymi zielonymi zwłokami w misjach i powstają wtedy zombie (może się zwiększyć o kilku dodatkowych przeciwników na misje) ! Zobmie jak zabije to chyba tez z zabitego robi zombie.
Shotgun robi dobrze obcym z bliska