Mark24 napisał(a):
i znów banda hejterów wypisuje idiotyzmy:
1. cena jest normalna, nowy szajsung galaxy Note ma być na starcie 50GBP droższy niż nowy Iphone 5. Ale ma mieć wbudowany czujnik rysika!!111 więc pewnie warto zabulić 550GBP+ za podstawową wersję. Zresztą płacisz za komfort który daje iOS, więc bez sensu jest porównywanie bebechów, wiadomo jak działa android, a mimo to cena iphonów nie jest w żadnym wypadku zaporowa, zawyżona etc. smartphony konkurencji często startują od znacznie wyższego pułapu. (czego inside pewnie i tak nie skumasz).
Galaxy note to galaxy s3?
Po za tym szajsun to szajsung. Na rynku są ciekawsze rozwiązania. Android z tego co widzę działa obecnie całkiem ok. Już od czasu 2.3.
I ma fajne mapy.
Cytuj:
3. na mapy nikogo nie stać, zresztą w telefonie to funkcjolność dodatkowa i nie najważniejsza (zresztą aktualne mapy w 99.99% spełniają doskonale swoje zadanie), na dłuższą metę płacenie haraczu google jest błędem i tyle. Tak jak pisałem, mnie najbardziej rozśmiesza sytuacja firm produkujących nawigacje samochodowe - są w kropce, imho google (wspaniała niekreująca się firma) kilka z nich niedługo chapnie.
LOL. Mapy to funkcjonalność, z której korzystam znacznie częściej niż z aparatu w telefonie. Zaraz dojdziemy do tego, że aparat jest zbędny, flash jest zbędny, przeglądarka jest zbędna i japko zacznie produkować kalkę nokii 3310
Za 4000zł w ejpelstorze.
Cytuj:
4. gwarancja jest dwuletnia, musi być by sprzęt można było sprzedawać w EU. Debilowo kuzwa jakieś:
http://www.apple.com/pl/legal/statutory-warranty/ Stuknij się w ten swój pusty czerep razoth i najpierw doczytaj a nie powtarzasz brednie zasłyszane "na dzielni".
To jest rękojmia, a nie gwarancja i dotyczy tylko konsumentów - jeśli ktoś brał na firmę to nie przysługuje mu prawo rękojmi.