Cytuj:
2003-11-17 10:52, Zematis napisał:
BL to zbieranina zadufanych w sobie ksenofobow.
Hmm sorry ale musze sie przyznac ze nie wiem co to ksenofoby sa dlatego lepiej zostawie to be komentarza.
Cytuj:
Nic tylko dodac "Honor i Ojczyzna!" nie mozemy wspoldzialac z innymi gildiami.
I ch wie czemu bo zaden z nich z Tarrakiem na czele nie jest w stanie przedstawic sensownego argumentu czemu "nie".
Nie moge mowic za innych ale ja nie chce robic pop progression w kooperacji z innymi gildami bo wedlug mnie to, tak jak Nukh juz napisal, jesli nie mozemy ubic po drodze do EPs jakis mobow to co mamy szukac w EP? Mamy tam zawsze robic joint raids?
Cytuj:
Co, bo sami zrobimy? Kiedy? jak wyjdzie nastepny dodatek?
Tak, ja mysle ze sami to mozemy zrobic. I to nie jak wyjdzie nastepny dodatek ktory umozliwi level 75 tylko juz za niedlugo. Jeszcze 3 miesiace temu jak by ktos powiedzial ze bedziemy teraz tam gdzie jesetesmy to by go wszyscy wysmiali. Patience young padawan.
Cytuj:
W BL jest moze 10 osob w tej chwili ktore staraja sie pchnac nas do przodu.Reszta to sie pojawia jak mozna dostac flage.
Najlepszy przyklad saryn key, wczesniej byl ten sam walek z AD key.
Tutaj masz czesciowo racje ale twoja liczba jest bardzo zanizona. Duzo wiecej ludzi pracuje nad tym zeby gilde do przodu ruszyc. Ale wedlug mnie do tega nie nalezy tylko darcie sie ze nowy mob XYZ jest up i *musimy* go ubic. Do tego nalezy duzo wiecej.
Cytuj:
Zamiast robic nowy content to robimy ni z gruszki ni z pietruszki backflag dal 4 mainow i armii altow.
Czasami to tez trzeba robic. Moze nie dla botow, tam ja tez jestem przeciwko, ale dla tych mainow. Ok 4 moze jest troche malo ale jak ma sie kolo 10 to sie oplaca. Tym bardziej ze wiekszasc mobow w pop dropuje top equipment to znaczy dostanie sie tez troche lootu.
Cytuj:
BL to social gildia jak masz grupe, bo wtedy masz w dupie gildie ale nagle sie robi raid gildia jak mozna flage i aa dostac.
Zobaczycie, teraz bedzie gorzej bo sie AA flagi skonczyly...
Mamy paru ludzi ktorzy sa tak nastawieni, masz racje. Ale to tylko mala czesc. Ty po prostu patrzysz sie jakos ostatnio na wszytko przez czarne okulary. A to jest moje zadanie! Nir zabieraj mojej pracy!
Cytuj:
btw nienawidze poniedzialkow
A kto je lubi?
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Tarrak dnia 2003-11-17 14:10 ]</font>