warhameron napisał(a):
lutus napisał(a):
tia, tylko to co mi sie nie podoba w tym obsydianie, to brak jakiegokolwiek chociazby zarysu jak bedzie to wygladac graficznie... to juz totalne kupowanie kota w worku.
Nie chcesz nie kupuj nikt cię nie zmusza. Wolisz wybulić pełną cenę za 1,5 roku twoja sprawa (chyba żeś żyd i pirat w to nie wnikam). To nie jest 2 osobowa firma z garażu tylko firma znana większości graczy z dobrych rpgów, jeśli nie najlepszych. A co do zarysu jak ma wyglądać, cóż na brak umiejętności czytania ze zrozumieniem nic nie poradzę.
Ales sie zez wysilil z taka odpowiedzia, wylozylem juz troche pieniedzy na ks projecty, i nie mam problemu z placeniem komus za cos , co ma choc troche czegos namacalnego, ale tu - i malo mnie obchodzi kto to jest, bo nie jest to 100% team ludzi, ktorzy robili poprzednie gry - nie ma czegos takiego, oprocz paru zdan co bedzie zawierac gra. To nie system rpg , ktory bede uzywac ze znajomymi siedzac w domu i opowiadajac historie, tylko gra , na ktora sie patrzy i albo sie lubi albo nie.
Jak zobacze to zaplace, teraz 25$ a za 1,5 roku 40$... to ja poczekam i zobacze koncowy efekt.