Yarrow napisał(a):
raggnarok napisał(a):
Hm, ten clipping przy strzelaniu (tzn. fakt, ze czasem nasz wojak strzela np. przez sciane czy murek i smiesznie to wyglada...) mieli wyeliminowac w ostatecznym kliencie, chyba ze mowisz o czyms innym. Well, zobaczymy we wtorek
Ja mam zreszta zamiar grac bez tych badziewnych kamer ala Gears of War takze i tak tego nie zauwaze
bez wzgledu na kamere zauwazalne jest to, ze stoisz sobie bezpiecznie schowany za sciana i dostajesz serie (przelatuje obok ciebie seria) z plasma rifla, poczym twoj hipek (przez te sama sciane, jesli przezyl) odpowiada beztrosko seria z tego co trzyma w lapkach i robi z aliena mielonke. pomijajac fakt ze glupio to wyglada to mocno kwasi caly system chowania sie za oslonami, nie masz pewnosci, ze ta za ktora aktualnie jestes nie jest "hologramem"
pokladam wiare ze wersja PC zostanie tego pozbawiona w dniu premiery, bo gra jakna dzisiejsze standardy jest naprawde zacna.
No ktoś tam napisał, że ma to być naprawione w releasie. Sam po release sprawdzę na PB jak to wygląda, jak się okaże, ze tytuł jest "godny" uwagi to zainwestuję i popykam.
Ale, kurde, jak sobie pomyslę ile to tytułów mam na tapecie to aż mnie urwica bierze... nie skończę jednego a tu już ślina cieknie na kolejny tytuł i co tu robić? Ostatnio znów wciągnąłem się w parę tytułów (w szczególności na ten pierwszy na liście, macie też jakieś takie tytuły które według Was aż dupę ściska żeby skończyć?)
- Fallout New Vegas + systkie DLC
- FTL (niby pikuś ale daj tu radę)
- Skyrim + DLC
- Torchlight II (gramy z kumplami w coop na HC)
- Dark Souls - na PC + DLC - jeden z niewielu tytułów któe chce się przejść drugi raz (po pierwszym okazało się, że mam parę zone których nie odwiedziłem + oczywiście DLC)
No i tak zwane niby można i zwieracze wytrzymają:
- Darksiders 2 - coś tam zacząłem i w sumie zainteresowało mnie na tyle żeby domłucić do końca.
- Sleeping Dogs (ciągnie mnie do Asia GTA)
No i tak na koniec, wkurwia mnie ten temat:
viewtopic.php?f=82&t=40258 - zachęca tylko do kolejnego tytułu...