Kabraxis napisał(a):
Nowe rasy zakladam ze z pelnym story?
Imho bzdura.
Od premiery nie sa w stanie zalatac eventow i poradzic sobie z masowym botowaniem i innymi przypadlosciami z ktorymi sie zmaga kazde MMO a w 3 miechy po premierze beda 2 rasy dodawac. ta.....
No chyba ze ida na masowke i pierdola latanie gry, i beda wrzucac jak najwiecej zeby sobie casual pogral. To wtedy zrozumiem. W sumie nawet i moze popre bo i tak nic wiecej z GW2 nigdy nie bedzie.
Botów jakoś coraz mniej z tego co widzę. A bugujących się eventów, przynajmniej w CS i SoD nie napotkałem w poprzednim tygodniu w ogóle, więc Kabra masz jakieś nieaktualne informację, co jest logiczne bo przecież nie grasz już w tą słabą grę, albo po prostu pierdolisz głupoty w swoim stylu.
Nie wiem co Ty chcesz tutaj łatać? Mniejsze bugi nie są obecnie dużym problemem. A nie widzę czy to na gw2guru czy to na redditcie, żeby ludzie płakali na jakieś major bugi. Oświeć nas proszę.
Oczywiście Causal z randomami sobie pobiega w sPvP i na WvWvW - na pewno kupa funu z tego jest
. Jeśli WvWvW jest casual, tak samo jak sPvP to GZ. Niektóre explo dungu też są dość wymagające. Nie jest to poziom pierwszego tygodnia w CATA może, ale nigdy to nie miałbyć tak poziom.
Jakoś nie słyszę od tych 100 osób w gildii, żeby gra była jakimś bugfestem.
Będzie hallowen, będą nowe eventy i pewnie również jakieś fixy bo to jest zawsze. Kwestie balansowania to swoją drogą nie taka prosta sprawa. Chociaż teraz jest lepiej niż było np 3 tygodnie temu.
Exploitów na dungach też jest praktycznie nie ma(chyba, że ktoś siedzi na jakichś premium expoit forach, to może coś tam wie). Na ostatnie 3- runów w CoF i AC, nie miałem ani jednego buga.