Farin napisał(a):
Kabraxis mode on:
Kurwa ja pierdole do chuja jebanego nie rozumiem dlaczego tak zajebista gra jaką jest do dziś "Nexus: The Jupiter incident" z tak zajebistą grafiką, która ani na jotę się nie postarzała, z takim zajebistym zapleczem moderskim, jest tak olewana!?!?!?!
http://www.kickstarter.com/projects/mos ... n?ref=liveNoż kurwa ja pierdolę wasze szczyny i kupy do chuja jebanego walfa ciągle ssącego!!
Kabra mode off.
Na serio nie rozumiem dlaczego projekt, nikomu nieznany, gdzie pokazano jeden rysuneczek bije wszelkie rekordy, a kontynuacja gry która była najlepszą grą taktyczna swoich czasów, nie może nawet dojść do 50% finansowania ?!?!?
Az ci odpisze... chujowe gry i chujowe pomysly, ktore nikogo nie jaraja i gdzie tworcy nie maja nic nawet do obiecania a co dopiero zeby cos zrobili sensowanego nie sa finansowane. Proste.
Jeden z wielu kickstarterow zrobionych na odpierdol sie, gdzie jedynym pomyslem jest 'moze sie nachapiemy na fali popularnosci 'crowdfindingu'. No jak widac nie bardzo i dobrze
Wszytko co mialo byc przez KS zrobione jest juz ufundowane (a zamyka sie to wlasciwie w dwoch grach ktora maja choc szanse na to ze beda do pogrania - W2 i PE) wiec wlasciwie to moga juz skonczyc ta parodie jak sa niektore kickstartery (a wlasciwie, zeby nazywac rzeczy po imieniu nie w wiekszosci przypadkow kickstartery a zebranie o kase).
Jak pomysl jest dobry i gra jest dobra to znajda sie ludzie zeby wplacac i reklama i promocja nie ma tu zadnego znaczenia. Zreszta KS jest po to zeby pominac idiotyczne reklamy i PRke i pierdolenie 'nasza gra jest rewolucyjna' i trafic bezposrednio do fanow, ludzi zaintereesowanych. Przykladem niech bedzie POE ktore uzbieralo ponad 1mln USD tylko i wylacznie na swojej stronce bez zadnego KS'a.
Jesli ktos tego nie rozumie to nie zbierze kasy nawet jesli bedzie mial w garsci prawa aby zrobic Wacrrafta 4 bo poprostu robi to zle.
No ale jak sie nie znam i potrafie tylko klac w postach jak kolega farin zauwazyl. Swoja droga kolego jak chcesz mnie chociaz sprobowac obrazic to jeszcze duzo chlebka musisz zjesc bo na takich leszczykach to ja na tym forum zeby zjadlem.
/pfff...