Daedrael napisał(a):
Nie mow, ze jestes nastepnym leszczem, ktory uwaza, ze mercedes od amg to wciaz mercedes. wyprowadze cie z bledu - tak nie jest. ma gwiazde na masce, ale to nie ma nic wspolnego z cywilnymi mercami. samochod jest praktycznie od podstaw budowany przez tunerow z amg. chyba, ze nie o tym mowiles, a po prostu amg nie jest dla ciebie sportowa fura, w takim razie chetnie uslysze jak klasyfikujesz C63 Black Series
To samo z MPower, czy MPerformance (Performance czyli posrednia polka miedzy cywilem a MPower - jak M550d czy 135i).
Prowokacje o autostradowej jezdzie i motocyklistach na masce odniosly sukces, choc nie wiem skad ten rage. Smiesza mnie niektorzy z tym swoim podejsciem, ze szybka jazda = niebezpieczna jazda. Uwierzcie, ze niekiedy jest wrecz odwrotnie i zawalidroga powoduje zajebiste zagrozenie.
Nie wszystkie AMG decydują o sportowym charakterze stąd się je klasyfikuje.
Twoja prowokacja jest o kant dupy potłuc bo gdyby to co piszesz miało choć cień racji nie byłoby durnych ograniczeń i wielu krajach EU nie dostawałbyś drakońskich mandatów z zakazem wjazdu włącznie za przekroczenie prędkości.
Także jeśli nie trollujesz to po prostu pierdolisz takie głupoty, że aż chce mi się topic zamknąć bo ciężko mi uwierzyć, że taki dres postuje tutaj na forum.
Tak wiem, że jadąc S600 i wchodząc w zakręt 170-180 km/h trzymam się jak przyklejony i tylko czuję jak mi zawieszenie pracuje. Wiem też. że przyspieszając Bentleyem wciskając nogę w podłogę nawet na centymetr nie przesunie mnie na lewo czy prawo. Wiem też co potrafi zrobić debil mechanik, któremu powierzasz swoje xk8 bo chciał się przejechać po Sopocie i mu nie wyszło po deszcz popadał.
Nie zmienia to faktu, że przekraczając pewną prędkość narażasz innych nawet jeśli się Tobie nie stanie.