raggnarok napisał(a):
Wlasnie dostalem wpierdol od kompa. Wbil mi sie do 2 miast z niezla armia, a wczesniej jakies szwedajace sie po mapie potworki rozwalily mi miasto
Rozumiem ,że jesteś zawiedziony i robisz rage quit
Też dostałem parę razy wpierdol, podrasowali większość monsterków. Największy zonk jak do tej pory miałem z drakeim + 3 packi mniejszych. O ile te mniejsze dałem radę przy nie wielkich startach to całkowicie zaskoczyło mnie zionięcie drake a (od 64 do 114 dmgu), po nim ostał mi się tylko sov dlatego ,że był z tyłu. Ten sam drake przejachał mi się tez po mieście. Generalnie jestem bardzo zadowolony z wersji 1.0. Wprowadzili masę poprawek, o których nie wspominali. Doszła masa itemów, AI ciekawsze w dyplomacji. Jedyne minusy to brzydkie ryje, brak możliwości customizacji monsterków produkowanych w maistach (dodanie traitów, zmaina kolorków/skinów) oraz crashe (średnio u mnie co 2-3 godz jeden i trza wcześniejszy save wgrywać),ale to może być wina mego złoma 5 letniego(format planuje juz z 4 lata
)
Generalnie daje mocne 8/10 ( w dwie ostatnie bety pogrywałem bez wielkiego entuzjazmu, byłem znudzony lekko, ale ta wersja różni się i to bardzo od każdej bety). Oby szybko wyszedł MP, inne dlc/dodatki no i jakieś fajne mody.