Cytuj:
2003-12-08 23:08, Asmax napisał:
Prowokacje to sobie zacznij najlepiej urzadzac pod sejmem, badz pod siedziba soltysa Twojej wsi... Moze minales sie z powolaniem :/
Ta, prowokacja smierdzi na kilometr, rzeczywiscie :<. Szczegolnie w Twoim wydaniu, gdzie zamieszczasz jakis idiotyczny cytat, dopisujesz
swoj :> komentarz
wypchany smileysami i silisz sie na rozbawienie/sprowkowanie/przeciagniecie na swoja strone publiczonosci (typu Aput itp) przed monitorami ;<
Wyjaśniam znowu:
w Wwie nie ma sołtysa to duże miasto nie wieś
- geografia się kłania, WOS
smileysami - smileysem jak już (1 sztuka),to ty chcesz być smieszny (a jesteś żałosny) - i walnąłeś 2-5 (słownie: dwa do pięciu) smileysów (lub antysmileysów) jak to nazywasz - j. polski (przypomnij sobie wiadomości z zakresu l. pojedyncza i mnoga)
możesz mi nie wierzyć ale napisałem ten komentarz do "idiotycznego postu" (jak go oceniłeś - nie ja go pisałem) z innego forum z zerowym wysiłkiem
A zamiast Aput-a przyciągnąłem yntelygenta Asmax-a - jestem dumny Asmax-ie, że raczyłeś swoją szacowną osobą odwiedzić mój wątek i konstruktywnie (nie rozumiejąc) go krytykujesz.
Uśmiechnij się Asmax i pamiętaj o lekcjach na jutro
(1 sztuka - podpowiadam)
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Mark24 dnia 2003-12-09 11:34 ]</font>