Nukh napisał(a):
Oyci3C napisał(a):
Ktoś kto itemów i kasy nie ma może się tanio ubrać i zacząć tą kasę robić
Ja bym powiedział, że nie jest z tym tak prosto, jak może się wydawać.
Albo ja mam pecha. Miałem przerwę od Lipca. Wróciłem tydzień temu, sprzedałem gear warty kiedyś około 30 mln za jakieś 400k total. Za oszczędności ubrałem wiza w jakiś budget gear - 3 mln starczyło na ~88k dps i farmie A3@MP0/1 bez żadnych problemów.
Nabiłem 10 lvl pragona i jak do tej pory nie miałem ani jednego setowego dropa. Legendary poleciał jeden i to prosto do vendora. Nie trafił się również ani jeden nadający się do sprzedaży na AH rare - póki co wszystko leci z automatu do vendora.
Jak sobie patrzę na AH to średniej jakości itamz, które by mnie interesowały kosztują te kilkanaście/dziesiąt mln za jedną sztukę, więc czuję się trochę zdeprymowany. Chociaż może mam pecha. Jak sobie czytam posty powyżej, gdzie każdy pisze, że mu ciągle coś dropuje to nic tylko też by tak się chciało.
Na szczęście póki co nawet chce się trochę farmować, więc pobiegam i może coś w końcu spadnie. Fajnie się smaży te mobki.
Ja rowniez wrocilem po przerwie. Nabilem wlasnie teraz 10 lvl paragona.
Srednio 1 legendar leci mi dziennie (gram wieczorami) i mialem 2 dropy zielone.
Manajuma w lapie nosze, rekawice probuje opchnac na ah.
Dodatkowo 1-2 przedmioty z wieczornych runow nadaje sie na ah w granicy 1kk-5kk.
To, że ciezko sprzedac takie przedmioty, to druga sprawa.
Zawsze mam full zapchana sprzedaz, ale 1-2 przedmioty sie sprzedaja, reszta wraca.
Ogolnie jestem bardzo zadowlony z takich zmian w dropie, przyjemnie sie gra.
Pewnie tez dlatego, ze mialem juz 3 dropy warte teoretycznie ~20kk.
Teraz jeszcze to sprzedac ^^