Moim zdaniem jest lepiej niż w becie - gram w takiej samej rozdziałce 1920x1200 i w becie na medium, a nawet low, mialem problemy z fps - teraz high i generalnie śmiga ładnie, nawet przy większych kotłowniach
Oczywiście sprzęt "trochę" mocniejszy od lapka:
[email protected], 8GB 1600, 6850.
Mam za to problemy [czego w becie nie doświadczyłem] ze znikającymi teksturami i obiektami co jakiś czas
Wygląda to tak, że nagle znika mi wszystko [widzę tylko jakieś niebieskie tło] poza paroma obiektami jak drzewa i budynki w oddali, po czym jak lekko ruszę myszką [nawet o 1 pixel] to wszystko z powrotem widać ... przesunę o kolejny pixel i znowu prawie wszystko znika itd.
Oczywiście w praktyce poruszamy myszką znacznie szybciej, o wiele pixeli, co daje zajefajny efekt stoboskopu [zwłaszcza przy zgaszonym świetle genialne ;/]
Myślałem, że to może przez OC, ale dodałem +50mv papu i dalej to samo ... sprawdzałem też zgodność [mam Win8], ale jakoś nic nie pomaga. Nowszych sterów do 6850 nie ma ...
Ktoś miał podobny problem ?
[EDIT] Aaaa i wczoraj o mało nie spadłem z fotela ze smiechu: brakowało mi resourc'ow na Reavera, a miałem jakies ~350 mechanized, no to dawaj vanguarda ...
Spawnuje się zadowolony w Vanguardzie, oglądam tradycyjne zjeżdżanie z platformy i ... zaczynam zatapiać się w podłoże lol
Dodam tylko, że niewiele brakowało już do bariery dzwięku zanim przyziemiłem na -10000 metrów [czy ile tam jest POD mapą] -z tego co pamiętam dobiłem prawie 700km/h w Vanguardzie
(oczywiście po respawnie nie miałem już resourc'ow + timer 17min na vanguarda - super]