Mendol napisał(a):
no i fajnie.
pare osob sie juz zebralo, teraz trzeba tylko popracowac nad ogolnym zgraniem i jazda
Mendol, do tego trzeba kogos kto nie boi sie/może mówić. Trzeba trochę ogarnąc mapę i mechanikę gry. Ale to samo przyjdzie z czasem.
Dziś jak zdobywaliśmy BioLaba, to na platformach gniezdzilo się kilkudziesięciu wrogów. Można to było bardzo łatwo pchnąć do przodu. Wsiadłem do reavera i jednym nalotem zabiłem ich z 10ciu
W tym momencie nasza główna grupa mogłaby nieco bardziej przesunąć się do środka. Jeszcze większą jatkę można było zrobić liberatorem
Sporo sytuacji będzie powtarzalnych i można ustalić gotowe scenariusze/plany.
Arturnik napisał(a):
moze ktos w skrocie powiedziec czy warto miec ten membership? nie przeszkadza mi placenie miesiecznie, jakby gra miala subskrypcje tez bym placil, no ale czy nie lepiej np. te sc kupic i odblokowac co bym chcial raz na jakis czas.
generalnie interesuja mnie unlocki w pojazdach, maxach i ewentualna wymiane broni.
Czytałem na reddit, że mając boosta z membershipa certy lecą zauważalnie szybciej. Jednak na zakup broni trzeba i tak zapracować. Plus taki, że tylko dzięki certom odblokujesz dodatki do broni czy ulepszysz pojazdy. Kupując SC - wiadomo, masz broń natychmiast.