warhameron napisał(a):
raggnarok napisał(a):
Widze, ze wyszlo Sword of the Stars II Enhanced Ed. - jest to juz grywalne czy dalej w fazie bety?
Podobno da sie grać, ale sporo flejmu na forum bo bugów od groma i ciut (gra np kasuje sama z siebie save y). Dziś ma byc jakiś hot fix i next niebawem. Pewnie pare miechów będa łatać ... lol
Oby im sie udało doprowadzić tą grę do bezproblemowego działania i grywalności bo gra ma potencjał. Dziwne ,że ludzie kupują pomimo metascore 44/100.
Najbardziej zabugowana jest nowa rasa LOA, grający innymi rasami gra prawie bez bugów. Macie w liście dlc ten dodatek End of Flesh ?
http://www.metacritic.com/game/pc/sword ... -of-winter1 pozytywna recka lol i nawet gracze gorzej oceniają grę.
Gra sama kasuje stare save-y - czyli takie sprzed dodatku, ponieważ nie są kompatybilne ze zmianami w nowej wersji. Co jak zwykle powoduje szał i panikę wśród graczy, którzy myślenie mają na poziomie ameby :/
Żaden z błędów w grze w tej chwili nie powoduje problemów podczas gry. Można by rzec, że w tej chwili jakiekolwiek błędy są na poziomie innych gier po wydaniu.
W tej chwili mam tak samo jak z torchlight 2 - u mnie wszystko śmigało i nie zauważyłem żadnych błędów(nie licząc może paru w grafice), a jak się pojawiły pierwsze łatki to aż się zdziwiłem, że coś muszą w tej grze poprawiać
SOTS 2 - oczywiście błędów jest tu więcej, bo jest to bardziej skomplikowana gra ale ponieważ dla mnie bezproblemowo się gra już od kilku miesięcy to jakoś dziwię się że ludzie potrafią z igły zrobić widły
W tej chwili największą bolączką według mnie jest AI - raz potrafi zaskoczyć i nieźle sobie poradzić, aby w drugiej rozgrywce kompletnie się nie rozwijać -albo być lata świetlne za nami z rozwojem technologicznym.
Odnośnie Listy DLC - nie ma tego, bo jest to traktowane jako po prostu nowa wersja gry