Wam wisi, mnie i innym nie wisi... i skonczmy moze na tym.
Pomine juz fakt ze wlasnie taki feedback 'wisi mi to' jest najlepsza przeslanka dla developera i designera ze cos jest nie tak. Chcac nie chcac potwierdzacie moja racje, myslac ze robicie dokladnie odwrotnie.
Nie bede sie bardziej rozpisywal bo nauczony juz doswiadczeniem wole sobie odpuscic jakiekolwiek glebsze rozmowy na tym forum i zostawie moj feedback na forum POE (co zreszta juz zrobilem w sposob nawet mocniejszy niz tutaj i o dziwo nawet nikt sie nie oburzyl a przewaznie jak ktos napisze tam krytycznego posta to jest 5 stron przekonywania jak to nie masz racji i nie rozumiesz nic:)).
A zalezy mi na tym dlatgo ze mam zamiar wspierac ta gre jako pierwsza gre F2P w zyciu i nie chcialbym zeby to zjebali uragajac mojej inteligencji i kazac doplacac 2 razy do kazdego stash taba w momencie jak juz ich nakupilem pierdyliard albo robiac akcje jak w GW2 gdzie tydzien przed premiera zmieniaja cal;e systemy z Acc Bound na Char Bound. Taki jestem pojebany.
Pozatym dla mnie sprzedawanie UI = sprzedawanie UI i nie interesuje mnie jak malo to wplywa na gameplay albo jak biedne jest studio. Zgodzimy sie na to to w 2013 trzeba bedzie doplacac za regulacje gammy i glosnosci.
Poki co mam Kiwi Packa (25$) i dalszy support z mojej strony zalezy wlasne od takich pierdol bo ujowy cash shop moze nawet spoko gre zjebac (tu jako przyklad kolejny raz podam GW2 - tez bezposredniego Pay2Win ale za to z RNG i 90% rzeczy Character Bound/jednorazowki = CHUJOWO).
PS. Jednak wyszlo dlugo - sorry. Juz nie bede bo wlasciwie napisalem all co chcialem.