smeagollum napisał(a):
Ultr4 napisał(a):
War cry nie istnieje już kupę czasu w dfo. Kilka osób odeszła i założyli iF a reszta po jakimś czasie chyba przekształciła się w Rith.
W każdym bądź razie nie będzie war cry na 2.0
Nie nie, WarCry nie przekształcili się w Rith. Jakiś czas po tym, ja odeszli IF, odeszli kolejni ludzie zniesmaczeni zergiem. Ci kolejni dołączyli do istniejącego już małego polskiego klanu Rith.
Gdy mega zerg poległ, ludzie z Warcry zaczęli przechodzić do Rith, co było początkiem końca tej formacji. Kilka osób straciło ochotę do gry, kilka odeszło. Ludzie z Warcy opierdzielili bank klanowy i założyli nowy klan - AQ. I przykleili się do pierwszego lepszego zergu.
Tak więc WarCry nie przekształcili się w Rith, a jedynie ten klan zniszczyli.
EDIT: A właśnie - oni chyba będą grać w df:uw pod szyldem AQ.
Jak czytam takie bzdury i herezje to stwierdzam ze Darkfall niektóre osoby odmóżdża kompletnie. Rada idź na tomografie bo stajesz się niebezpieczny dla otoczenia.
Rada dla każdego przyszłego lidera klanu/sojuszu weź pod uwagę to że jeśli się Noi nie spodoba u Ciebie to do tej pory będziesz pod stałym atakiem i na co Ci to?
I tak Noia sam zacząłeś wiec ja kończę
Ludzi z którymi grał ponad rok dzień w dzień siedząc na mumblu/vencie po kilka godzin teraz nazywa złodziejami :
"Ludzie z Warcy opierdzielili bank klanowy i założyli nowy klan - AQ."
to już nie jest "trolling" to jest smutne i żałosne - staczasz się do rynsztoka a może do niego powracasz... - tyle ode mnie.