Cytuj:
Z mojej strony EOT na temat respeca bo zamienilo sie to w dyskuje akademicko-filozoficzna z offtopami. Ta gra jest robiona pod hardcorowych graczy i tyle, albo sie zaliczacie do tej kategorii albo nie
+1. Jak ktos 'nie rozumie' to juz jego sprawa.
Az sie nakrecilem i sobie zrobie NOWA POSTAC zeby sie UKARAC. I to ze swiadomoscia ze za miesiac ja usuna. KOCHAM SIE KARAC!
hmmm.... kim zagrac? any ideas? mam ochote na ranged ale nei wiem czy ukuk czy fajebole :/ a moze wandy? nie gralem a podobno dual wield wand sa dosc fajne buildy... ragna rzuc mi jakims pomyslem
PS. Wodny srsly... spierdalaj z tego topica do GW2 czy gdzies tam. Dostales wyjasnienie powyzej.
Cytuj:
Powinni jakoś ograniczyć, skrzywdzić możliwość ciągłego respecu ale na pewno nie uniemożliwiać go.
Tak, wiem, można jakieś tam rollbacki krótkie robić ale przy tak złożonym skill tree w PoE na które porwali się twórcy gry to może być rzecz bardzo frustrująca.
1. Masz mozliwosc full respeca ingame.
2. Wcale nie jest to drogie. Napewno zejdzie mniej czasu niz farmienie golda niczym w kopalni na zakup itemka w Cash Sh.... sry... AH w D3. Tak wiec chyba masz dziwna definicje slowa 'frustrujace'.
3. 'krotkie rollbacki' mozna robic bezstresowo poporstu przechodzac gre bo kilkanascie pkt respeca masz za questy
Moze najpeirw pograj a potem pisz?
Dotyczy to zreszta kazdego pierdolacego glupoty w tym temacie.
Wogole o czym jest ta dskusja? Full respec jest ingame. Nie ma free-respeca na zawolanie jak w D3 i nigdy nei bedzie. Tak samo jak nie bedzie innych rozwiazan z D3. Jedyne co moze byc to privateloot ale to tez jest mocno watpliwe.