Hehhe nie wiem o co wam chodzi wszystkim, ze ktos komus podpuche strzelil a ktos sie nabral bo nie jest wszystkowiedzacy i tam jakies bzdety jeden ma do drugiego, a wszyscy na okolo zachowuja sie tak jakby to ich obchodzilo
O ile wiem serwis jest darmowy, nikt tam kokosow za to nie kosi, a tylko wklada wlasna prace jak jelen za darmo, a tu sie tym przejmujecie jak rzad afera Rywina
Wiem, ze nuda, wiem ze nowe mmogi ssa na maxa, a stare nie daja juz tyle frajdy co kiedys, byl czas przywyknac ze tak jest, ze sie starzejemy i zmieniaja sie nasze gusta.
Nie wiem nawet po co to pisze, bo ani jestem ktoras ze stron, ani mowiac szczerze poki co obchodzi mnie WoW i newsy z nim zwiazane, poza newsem kiedy bedzie open beta/premiera, bo sam zamierzam sprawdzic gre, a nie polegac na zdaniu innych
A tak w ogole to chyba wracam do Neocrona ot tak jako do rozrywki po prostu przerobie se mojego uber spya - snipera/stealthera/hackera na PKera i zajme sie random PKingiem w jakims dobrym spocie z jakiejs dobrej gorki z ktorej jest daleki widok
Guards Of Valhalla will be back... soon