Oyci3C napisał(a):
Teemo jak najbardziej - mega OP postgać, fajna do harasowania i bardzo fajna do dynamicznej gry.
Ashe - to AD Carry więc może być Ci ciężko bo od mid-late game cały team powinien na Tobie polegać. Lepiej weź Tristanę.
Co do close to polecam Xin (mój fav) albo Yi.
Jeśli chodzi o AP to weź sobie Lux, Morganę, Ryze - fajnie postacie, mocno ruchają.
Bardzo fajnie się gra Rengarem, Jaxem, Nami etc. ale to już trzeba trochę ogarnąć.
Tak jak mówisz, do co najmniej 25 raczej będą to newb troll gry.
Ja bym latał na zmianę Teemo (AP), Tristana (AD range), Yi (AD, czasami można AP ale to one skill build i zwykłe banshee Ciebie disabluje).
Acha, Cho to wbrew pozorom bardzo trudna postać.
Annie też w sumie spoko, na tych low grach nie budują MR więc Twoje burst teddy-bear combo zabija wszystko.
Bardzo dużo kiedyś grałem Annie.
Mam troche inne odczucia. Nie polecam teemo, szczegolnie na poczatku. To specyficzna postac, naprawde trzeba ogarnac, zeby nie byc kupa przez cala gre. Lux tak samo - jak juz ja dobrze poznasz i zobaczysz do czego jest zdolna, to swietna postac, ale na poczatku, do "suchej" nauki nie wydaje sie dobrym pomyslem.
Jax to juz totalna pomylka. No ale moze dlatego, ze sam go dobrze nie ogarniam do dnia dzisiejszego
Co do xina, dokladnie tak samo polecam. Ta postac gra sama, powinien Ci przypasc do gustu.
Anka bardzo przyjemna postac. Latwe kombo, w wiekszosci przypadkow na 6 lvl masz killa.
Nie przejmuj sie problemem kontrolowania castow, zagrasz 2 mecze i wyczujesz.
Z Twojego zestawu najbardziej polecam trynde. 90% osob na Twoim lvl nie bedzie ogarnialo co sie dzieje - ja wlasnie tak robilem sobie dodatkowe konta
Co do Caitl i MF, to wydaje mi sie, ze ta pierwsza lepiej sie sprawdzi. Latwiej ja na pewno ogarnac i ulti tez raczej nikt na poczatku nie blokuje.
Ogolnie staraj sie grac wszystkimi, nie ma chyba sensu "masterowac" juz postaci, bo co chwile bedziesz gral innymi i pewnie jeszcze nie jedna kupisz. Poznaj wszystko, na skillowanie przyjdzie czas z konkretnymi juz runami, masterkami i lvl