Cytuj:
(..) czy tak tylko lubisz sobie poszczekac na kogos bo jestes schowany za komputerem?
Tak, mam Metr piecdziesiat, chodze do liceum, jestem lysy, mam dluga brode i pryszcze, koledzy zawsze opisuja mnie ciekawymi epitetami i tylko czekam na okazje, zeby sobie w intenrecie, poflamowac jakiegos zadbanego mlodzienca. Daje mi to sil na reszte dnia.
Cytuj:
Tak napisalem niedawno na forum battlenet.pl - ma ktos mi ochote nawsadzac prosze bardzo spotkamy sie w RL i prosze mi wtedy nawsadzac - honorowo a nie tak... - tak to kazdy ciec potrafi.
Wiesz, teraz jestesmy w takiej sieci globalnej, zwanej internetem. Jezeli nie potrafisz odroznic tych dwoch rzeczy, to naprawde, zycze powodzenia w dalszym (:|) internetowym zyciu. Nie mam ochoty Cie poznac IRL, ale z mila checia bym zobaczyl, jaki to Ty rzeski chlop jestes, bo narazie to ani zaproszenia nie widze, tylko gadasz w tym Twoim internecie, ze fajny chlop jestes.
Duzo osob na takim mysleniu 'ciekawie' skonczylo. Znam pewna osobe, ktora za 'takeover' kanalu na ircu zostala wywieziona w las, polamano jej zebra i wybito szyby w domu (hi Next)
Cytuj:
Bo juz zaczyna mnie to zloscic powoli, zawsze sie trafi jakis "mozg" bez honoru i sie uczepi niewiadomo po co i na co bo go nie widac zza tego komutera.
Ehh...
Tak, sadzisz 'honor' po wypowiedziach z internetu. I robie to oczywiscie dlatego, ze mnie nie widac, ze nie wiesz kim ja IRL jestem i na pewno nie mam zamiaru z Toba pokonwersowac o moim prywatnym zyciu co robie z co ciekawszymi e-kolegami
. lol :|
Powiem Ci tak, troszke mniej subtelnie niz probowalem Ci zakomunikowac wczesniej...
To wlasnie Ty masz pewien problem, zaburzen RL - Internet... Jestes stary kon a nadal bawi Cie to jak dziecko.
EOT K THX.