LOL MoPS...
Po czym wnosisz ze tak WIELE osob mnie nie lubi
moze zrob liste heh pewnie mocno bys sie zdziwil.
Ja istnieje na scenie MMOG od poczatku, zrobilem dla ludzi z tej sceny bardzo duzo, pomoglem setkom osob zainteresowac sie i wejsc w swiat mmogow, zrobilem kilka serwisow, kilka gildii itd. i nadal to robie - kazdy ma prawo mnie nie lubic lub lubic ale nie sadze zebym mial wiecej tych co mnie nie lubia od innych - kazdy ma takich co go nie lubia.
Poza tym ja kwidze to Ty tu jestes od niedawna, wkroczyles w to community z nienajlepsza opinia, stale ja pogarszasz, wlasni koledzy sie odcieli od ciebie, nei ma cie w ekipie battlent, nie ma cie w ekipie ashenvele, cala masa ludzi potepia to co zrobiles a ty smiesz twoerdzic ze to ja tu jestem nei potrzebny? buheehh... masz tupet stary... czy moze lizu lizu jak sie tu zwykle mawia bo nie masz juz swojego moejsca i szukasz nowego? Zareczam ci chlopcze ze tym sposobem go nei znajdziesz - zapewne pomyslales ze tak mnie tu nie nawidza ze jak o tym napiszesz zebym sobie stad poszedl to cie pokochaja jak syna?
ehh... MoPs to ja ci dobrze radze, wlaz pod ten kamien spod ktorego wyalzles i nie pogarszaj i tak swojej slabej sytuacji.
Oszukujac mnie oszukales ogromna ilosc osob - a to czy oni mnie lubia nie bedzie mialo dla Ceibie znaczenia, oni nie polubia ce tylko za to ze ty nie lubisz mnie... dales dupy i dlugo sporo osob bedzie to pamietalo...
I jeszcze jedna przyjacielska rada bo szkoda mi mlodego czlowieka jakim jestes - BADZ SOBA! zawsze, i na sile i sztucznie nie zmieniaj kolorow jak kameleon.
ps. a liste zrob, bedziesz mial przynajmniej spis potencjalnych kolegow o ile sie z nimi bedziesz potrafil dogadac - ciekawe ilu ludzi tak bardzo mnie nie lubi ze znajdze sie na takiej lisce
Nie wiem czy wiesz ale masa ludzi jest tu od lat, nie tylko po to aby wymieniac informacje, ale po to bo lubia tu byc, lubia czasmi dogryzc, ugryzc, podac reke, pochwalic lub zganic... ostre starcia na mmorpg to chlep powszedni
nie jeden zjadl tu zeby na tym... ale to jest fun
jak gra...