Spox... dla mnie 'klimat' jest drugorzedny. Mechanika i itemizacja - to jest wazne w HnS a tu TL2 (zwlaszcza z tym modem) jest OK. Gameplay sam w sobie rowniez jest plynny i miodny - czego chciec wiecej?
Brakuje tylko secure servers i wlasnie 'Klimatu" - i tu wchodzi do gry PoE.
Ja grajac w T2 czuje sie jakbym gral w moda do D2LOD na single - i o to chyba Runic'owi chodzilo. Zas jesli chodzi o ilosc gier to ja moge w HnS napierdalac bez konca i jak gry sa dobre to moge grac w pare naraz.. w 2013 bede cisnal w PoE, T2 z modami, Marvel Heroes jak wyjdzie i pewnie takze w Grim Dawn... hehe... skad czasu brac na to?
Plus tego jest taki ze praktycznie wyleczylem sie z gier AAA (bo crapy w 99,99%) i z MMO (to samo). Wlasciwie na nic nie czekam i all oprocz HnS zlewam cieplym moczem. Jestem za to niezmiernie zadowolony ze na 'zmierzch' mojej przygody z grami przypadl renesans mojego ulubionego gatunku. : )
PS. Odradzam jednak te paczke tekstur - doszedlem dalej i potrafi to dosc dziwnie i doslownie chujowo wygladac. Ja ja usunalem jednak.
Polecam za to ENB series - ofc ustawione pod swoj monitor itd... link:
http://forums.runicgames.com/viewtopic.php?f=48&t=44988Jakby co to moge rzucic configiem na ktorym U MNIE wyglada fajnie (nie za ciemno, nie za jasno, nie jebie bloomem po oczach). Z tym ze to jest BARDZO zalezne od ustawien monitora/karty itp...
PS2. Sorry za lekkie uzewnetrznienie sie