W tej grze z grev najwięcej imo zależy od itemów, które wypadają w czasie gry. Przynajmniej takie mam odczucia mając 2 lvl
. Matchmaking jest trochę dziwny, często teamy nie są zbalancowane i w jednej są jakieś przykoxy na 30+, ale i tak wciąż na rozgrywkę najbardziej wpływają itemki. Raz się trafił jakiś team skoxanych geriv- kolesie nawet nie wybierali hero, mieli jakiś konfig tych stworów, świetnie się uzupełniali i wgryźli nas w ziemie, ale to się zdarzyło raz na 14 gier, równie dobrze mógł być jakiś zgrany team heroesów z tsem- jeden pies. Jak ludzie nie noobią i nie chodzą na misje samobójcze to często gęsto jest walka do samego końca. W sumie takie pvp na sterydach- bo itemy lecą szybko i skille, Silencerem gra mi się bardzo dobrze. Grunt żeby nikt nie brał junglera i da się grać.
Na itemy nie patrze raz mi wyleciało jajo i od razu otworzyłem hehe (potem się zastnawiałem jak lvlować tego stwora haha). Teraz przeglądałem steam market z ciekawości z czym to się je, przejrzałem swój plecak z doty i sprzedałem jakąś esencje za 3 euro od ręki (co ma się kurzyć). 0_0 i z tego co widzę ludzie jakieś jaja sprzedają po 25 euro - może lepiej tego nie pisać bo zaraz co niektórzy odpalą farmę botów.