Heh dokladnie drogi kolego
(pamiatam forum Sosego, nawet mu chyba herb robilem
, gdzies to jeszcze mam), tylko ze wiesz wtedy w ogole takie zajwisko jak ogromne forum to bylo pewne novum, faktycznie wtedy wiekszosc zalatwialem via ICQ - nawet jak sie gralo w UO to czesto gadki szly po ICQ
No nic ale teraz jest nowa era, nowi mlodzi ludzie w sieci heeh (wiesz oni napadaja na nauczycieli - ja tam swoich chodz niektorych nie cierpaialem szanowalem), wszsytko sie zmienia i takie zjawiska spoleczne ja kforum publiczne tez zaczyna wygladac inaczej... zwlaszcza, ze jest pewna roznica zasadnicza - wtedy nie bylo tak wielu ludzi a wiekszosc sie dobrze znala wiec nikt do konca nie byl anonimowy - a ty wchodzisz zakladasz fake konto i jedziesz po kazdym poczym logujesz sie na wlasne gdzie udajesz swietego - heh zdziwilbys sie jaki to czesty proceder
Dlatego teraz fora traktuje z lekkim dystansem - jak widzisz - 16 letni chlopaczyna sadzi bluzgi do doroslego faceta co ma 30 lat i zjadl zeby na grach, jak do swojego kumpla bo sie czuje totalnie bezkarny heh dlatego luz wole traktowac to jako zabawe bo szkoda stresu na jakis malolatow ktorym sie wydaje ze swiat nalezy do nich
tez taki bylem...
A piwka to zawsze chetnie sie napije, a co
Pozdrawiam...