Oyci3C napisał(a):
smeagollum napisał(a):
Niah napisał(a):
Dostałem passy żeby wypróbować grę i muszę stwierdzić, że tak jak wcześniej grafika była spoko to teraz przypomina mi shadowbane co w roku 2013 raczej osiągnięciem godnym pożałowania, minimalistyczne i kiepskie ui, chwilę pobiegałem, nikogo i niczego nie spotkałem, ziew.
Pobiegałeś chwilę? Nikogo i niczego nie spotkałeś? Szkoda, że już śpiący byłeś i nie napisałeś więcej - pasjonująca lektura.
Wystarczająca bo w 100% pokrywa się z moją i kilkunastu osób z którymi na temat DFO rozmawiałem.
Hehe, my już wiemy Oycz3, że darkfall się Tobie nie podobał i nie podoba. Mamy też świadomość, że osób, którym się darkfall nie podobał i nie podoba jest więcej. Nie jesteś sam, wiemy!
Ja tylko wyśmiałem głupotę Niaha, który pobiegał chwilę, na dodatek nikogo i niczego nie spotkał i ten brak interakcji z czymkolwiek poza UI wystarczył mu do wyrobienia sobie zdania o grze i zrecenzowania jej nam wszystkim.
Ale wracając do Ciebie. Czemu ten darkfall jest dla Ciebie taki ważny? Sporo czasu i uwagi poświęcasz działowi df, pomimo, że gra Twoim zdaniem nie ma prawie nic do zaoferowania.
W jedynkę grałeś coś koło dwóch miesięcy (a może nawet krócej). W dwójkę coś koło tygodnia (a może nawet krócej). Nie wiem czy masz tego świadomość, ale wymieniasz poglądy z osobami, które grały w tę grę kilka lat, a w betę dwójki grają wciąż. Dlatego tu zaglądają, coś tam piszą. A co Ciebie motywuje do podejmowania tematu dfo wciąż i wciąż?