Chodzi, o to, że nie było żadnego głosowania, referendum, wyboru najlepszej gry roku (powinno być czy się mylę?).
Po prostu jedna osoba (lub 2 - 3 z zarządu mmogspot - nie wiadomo) narzuciło wszystkim userom grę roku (na pewno w sposób demokratyczny tylko nic o tym nie wiemy).
A potem ukażą się na innych stronkach wielkie nagłówki:
"Największy i jedyny polski wortal o mmorpg(100 000 userów i fanów tego gatunku) uznał SWG za grę roku 2003r."
Nie chodzi o flamowanie, więc się odczepcie, założyłem wątek bo chciałem się dowiedzieć czy to normalne, że 2 - 3 osoby (lub nawet jedna) decyduje za kilkaset, kilka-tysięcy userów i gdzieś po cichu wybiera sobie grę roku dla całego swojego serwisu.
Nie chodzi też o najażdżanie (plucie) na mmogspot - tam też wywołało to małą burzę.
A napewno koniu nie chcę się podlizać Tobie - wiesz to na 100%.
Dla mnie już ta cała lista "the best mmorpg by the Ice" jest niezbyt.... no ale jest "by the Ice" - więc rozumiem, gdybym był twórcą mmogspotu to AO byłoby na pierwszym miejscu a to w co akurat gra koniu na ostatnim - ale nie jestem
Natomiast wybór gry roku POWINIEN być dokonywany przez cały serwis (tak jak napisali - mmogspot) czy przez jedną osobę, jakiś powołany zarząd, reprezentantów userów?
Więc proszę o odpisanie, czy sposób obrany przez mmogspot jest fair w stosunku do userów tego forum?
I bez flamów proszę. Jak ktoś chce poflamować niech założy wątek we flamesach - jutro w pracy będę miał 10minut wolnego, to postaram się wymyśleć jakieś "kurwa i chuj, pluć, itd." i odpiszę.
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Mark24 dnia 2003-12-22 19:01 ]</font>