wodny napisał(a):
Nie ma to jak ciągłe napieprzanie Freezing Pulsem.
No i 5 godzin tak napierdalal i mu sie nie znudzilo - niesamowite jaka chujowa gra gdzie sie jebie jednym skillem.
Swopja droga wydaje mi sie ze Cold Dmg i Freeze jest troche OP w porownaniu do innych elemental dmg - moze to tylko Cold Snap i normal ale idzie jak przecinak (dzieki temu ze zamraza moby bardzo czesto - moze powinni nieco zwiekszyc wartosc dmg od jakiej trigerruje Freeze).
Jak to ogladam to az mi sie chce zrobic taki build na poczatek - proste, latwe i przyjemne do przejscia bezstresowego contentu i farmienia itamz - do tego szalenie efektowne wizualnie (PoE ma najlepszy efekt Shatter ever
). Do bardziej zaawansowanych buildow trza niestety albo gear uzupelniajacy albo skillgemsy wiec na poczatek odpadaja.
PS. Fajne sa te moby z jaks klatka (?) na glowie co sie laduja elektrycznoscia i maja wbudowane Frenzy Charge za kazde zdjete 1/4 HP a potem jebia Discharge (tak jestem mmaniakiem i pauzowalem zeby przeczyac
)... kilkakrotnite prawie go oneshotnely.
Ogolnie to beda kurwa dluuuuuugie dwa tygodnie :/ Jak to zobaczylem w koncu na wlasne oczy to hype mi wzrosl o 400%... a to jeszcze podobna mniejsza polowa aktu i wg ludzi w Alphie ta gorsza polowa.
No i jeszcze Chris polecial do USA robic wywiady i PR wiec pewnie zaraz teasow bedzie co nie miara na stronkach.
Ja widze jaka jakosc gry GGG osiagnelo z wlasciwie randomowymi ludzmi, ktorzy jeszcze 6 lat temu nie mieli nic wspolnego z Games Industry i z crowdfundingiem nawet bez pomocy Kickstartera to nie moge sobie wyobrazic jak ta gra bedzie wygladac za rok-dwa (o ile im kasa nie odjebie na pale - to jedyna mozliwosc zeby POE failnelo... 'zdrada' community i pojscie na latwa kaske casuali). Oby nie.... bo imho (a widzialem naprawde ich sporo i gralem jeszcze wiecej) jestesmy swiadkami narodzin najleszego HnS w historii gatunku (tak juz teraz moge to powiedziec w sumie z dosc duza pewnoscia). Doskonaly przyklad ze gry sie robi sercem i umejetnosciami a nie iloscia roboczogodzin, liczebnoscia teamowi i pieniedzmi.
Ofc (zeby nie bylo) nie uwazam ze gra jest idealna i sa rzeczy ktore mnie wkurwiaja ale uwazam ze PODSTAWA DO ROZWOJU juz teraz jest lepsza (czy tez bardziej obiecujaca) niz taka sama podstawa w postaci Diablo 2 wersja 1.0 (a co sie z tego niezbalansowanego i dziurawego jak rzeszoto D2 v1.0 wyklulo to chyba kazdy PC Gamer wie)
.
heh.. ale sie rozpisalem. Sorry.