Mark24 napisał(a):
Bloga robiłeś dla jakiegoś kominka i popłynąłeś, a podejrzewam, że dziecko z podstawówki po ogarnięciu podstaw PHP i znaczników HTML bez problemu by to ogarnęło.
nie.
Pisanie bloga to pisanie tekstów, a nie softu. Soft był praktycznie gotowy, to co nie było gotowe to grafika (a to nie moja broszka nawet) - ale co o tym może wiedzieć specjalista od polerowania powierzchni płaskich?
Cytuj:
miejsce produkcji ma znaczenie drugorzędne
Cytuj:
Ale bierz chiński chłam
A tak ogólnie to napisałem już, że teraz bardziej opłaca się intela czy szajsa, bo ocz są droższe, co nie zmienia faktu, że v4 jest bardzo zajebistym dyskiem i dopóki szajsy i intele nie staniały to zdecydowanie był wart swojej ceny. Sam kupiłeś ocz bodajże a3 i dostałeś od nygusów w uk ze starym firmwarem przez co płakałeś jak to ci ssd muli lol.
Pisałeś wcześniej, że wolisz hdd od ssd więc przestań obracać kota ogonem. Nikt nie instaluje systemów co 2 tygodnie (oprócz frajerów, co z systemem sobie nie radzą). Mój stoi już ponad rok (najpierw przeniesiony z hdd na a3, a potem z a3 na v4) - przy zmianie dysku nie trzeba nawet instalować jeśli ma się system zadbany.