Spyke napisał(a):
Akurat z tego co kabra napisał na temat modelu b2p w GW2 to musze powiedzieć ,że w swtor jest o niebo lepiej pod tym względem.Płacąc suba ma sie nieograniczony dostep do wszystkiego to raz ,dwa WSZYSTKIE itemy z itemp shopu (łącznie z random boxami i lootem z nich) sa bind on equip ,ja grajać tylko pvp gdzie nie opuszczam stolicy jestem wstanie bez problemu każdą pierdołe kupić ,każdy kosmetyczny item .Nie powiem ,miałem dużo punktów jako ,że dość długo grałem przed przejsciem na f2p ,które następnie wydałem na te random boxy licząc ,że coś wypadnie,po czym poprostu wszystko kupiłem na AH i z czapy.
Dlatego uważam ,że model biznesowy jest całkiem wporządku chociaż gra mnie sie podoba nie mam zamiaru bronić jej statusu Tortanica .
Glupoty. Nic nie musisz wydawać. No chyba, ze chcesz unikalne skiny. Tylko ze skiny nie daja ci powera. Skiny sa po to zeby sie mogl fapować przed monitorem jak cie to bawi.
Nie wiem co kabraxis pisze bo mam go na ignorze ale pewnie znowu pierdoli głupoty jakby go ktoś analnie bez mydła wyruchał.