Szczerze mówiąc nie przypominam sobie takiej strony sądząc po domenie była to strona o Asheron's Call? To zapewne był to rok 2000, gra chyba wyszła pod koniec 1999 a ja już wtedy interesowałem się UO, poznałem sosego, ica, thaxilisa, Molla, bella który zaczynał razem ze mną grać w UO i stworzyliśmy gildie White Eagle Clan (WEC), razem jeszcze z Pinkim i Mamutem.
Gildia powstała w roku 2000, to był chyba najlepszy okres na tej scenie
Masa super ludzi, teraz mnie wspomnienia nachodzą jak to pisze... Smolik, Guss, Oberon, Si, Dorlot, Vyso, Kloodi, ikspil... ojej jeszcze sporo - pozdrawiam ich teraz gorąco...
Tak wiec dla mnie początek tej sceny to board Sosego, gdzie najpierw tylko czytalem wszystko co chlopaki z UO piszą, potem kupiłem UO i zacząłem grać... Sosy i kilku byli tam już rok wcześniej, jak dziś pamiętam jak sosy prowadził mnie do swojej willi, dał kilka fajnych rzeczy heehe ehh... Miłe wspomnienia...
A wracając do Twojego pytania... Jak na początku napisałem nie pamiętam takiego serwisu wiec nie wiem kto go zrobił, chyba ze już mam sklerozę co tez jest możliwe w moim wieku
Na samym początku chyba przez rok czy dwa wszystko dla mnie kręciło się w około UO, potem dopiero zacząłem "buszować" po grach MMO, zresztą wtedy było ich zaledwie kilka heheh...
Czyli sam poczatek do dla mnie UO, wtedy nie interesowałem się generalnie grami MMO jako zjawiskiem jak teraz, tylko interesowałem się tylko UO. Sądze, że tak z dwa lata, zreszta za czasow UO nie było zbytniego wyboru... Teraz to zupełnie co innego jest ogrom MMOGow pewnie nawet połowy nie widziałem.
Pozdrawiam.
Przy okazji... WESOŁYCH ŚWIĄT!
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Laren dnia 2003-12-24 18:28 ]</font>