Witamy w eve.
Cytuj:
przychodzi niemiec, widzi 8h koxania na statek, mówi sobie o jesus what? siup kupuje od ccp 8 plexów i wystawia na market kupuje sobie statki, fity, skille etc
przychodzi polak, o jesus miesiąc gry 45zł? siup trzepie raty 10h i kupuje plexa na markecie, potem trzepie kolejne 10h żeby mieć na statki.
W sumie sam zawsze się ratowałem plexami, raz miałem dłuższy okres rpg, że niby za to co zrabowałem z tego żyłem. Generalnie bot myślę nie jest złym rozwiązaniem, bo to w zasadzie pominięcie pośrednika, ale to może rzeczywiście jak się pozna evke. Przede wszystkim myślę nikomu się nie chwalić, że kupiłeś/używasz bota, bo takie mamy community, które w większości samo boci na altach, sprzedaje na allegro, ale pierwsze doniesie i ponapina się swoim e-bushido i jeszcze zlinczuje na forum. Wiesz mi, że nagonka na żabola to nic w porównaniu z niektórymi faszystami grającymi w eve.
Żeby sensownie zarabiać to chyba trzeba mieć rocznego chara, no i z 2 plexy zamienione na iski co by sobie raciarkę dobrą kupić i mieć dobre isk/min. Jedyne w miarę szybkie zarabianie było/jest chyba tylko w low secowych milicjach bomberem(ale to nie jestem pewien, bo to często się zmienia, raz nic nie można zarobić bo jedna strona ownuje itd, w zależności jakie interesy idą pod stołem i w którą stronę idzie blob i zmieniają się wpływy terenów?)