Relacja po 1 miesiącu
wczoraj spróbowaliśmy pierwszy raz nowego salvage (5 osób - Asi , Hot, Dev, Furb i ja) i zrobiliśmy pełny clear (farm planów + 2x boss NQ i HQ) w AR (5 planów Skadi dla mnie 4 Ares dla Asiego + 2x45 Usu ktore wygral Dev i 1x45 Skadi dla mnie), ogólnie będziemy się przenosić się ze starego Salvage do nowego wraz z kompletowaniem setów (Dev już ma full Usu ja pełny Skadi, Hot i Asi mają chyba po 1 brakującym 35), przy czym BR i ZR mamy ogarnięte i jest raz tygodniu, SSR i BR po 2 razy. Furb dopiero zaczął kompletowanie wiec kazda starą zone przynajmniej raz w tygodniu jeszcze przez jakiś czas robić będziemy. System w nosym salvage który zastąpił cellsy jest dosyć przyjemny (choć randomowy - po zabiciu mobków losowo zdejmuje ograniczenia), ogólnie wszyscy się zgodziliśmy że nowe salvage jest fajniejsze od starego choć grind nie zniknał - zamiast czekać na rare drop czekasz na uzbieranie dużej ilości planów.
Meeble static się zmienia (wychodzą osoby spoza LSa) i ostatnio graliśmy Tom Cold Dev i ja (brakuje 1 - 2 osób), choć w tym zestawieniu pewnie zabijemy wszystko to brakuje nam DD lub THF w celu polepszenia dropów. W piątek zrobiliśmy 10 misji dla Dev (clear bossa 1 i 3) i został nam tylko t4 boss na piątek + mega boss.