Mozecie wyperdalac z tymi jakze waznymi dyskusjami an temat przyszlosci boardu do do pogawedek?
A ignoranci ktorzy chca animation canceling w HnS albo efekciarski combat to wypierdalac wogole?
Kurwa tego jeszcze brakowalo zeby gracze LoLa chcacy animation cancelingu w HnS z PvP i kolo uwazajacy D3 za swiatna gre wypowiadal sie na temat jak powinien wygladac combat w hardcore HnS. Niggaz plx.
Combat jest fajny a przy tym nie jest kiczowaty i przerysowany a na wyzszych levelach potrafi byc szybszy niz D3. Nic wiecej mu nie potrzeba. A responsywnosc przy dobrym pingu (ja mam 60) jest bardzo dobra jak na gre online.
Zeby narzekac na animacje ktore w wiekszosci sa rowniez bardzo dobre (juz nie mowiac ze jest ich kilkadziesiat razy wiecej niz w D3 a robi jest JEDEN KOLES ktory wykonal TYTANICZNA prace w tej grze) to trzeba byc LoLowym/D3 zjebem.
Dziekuje do widzenia.
PS. Niedawno zatrudnili drugiego animatora ktory bedzie reworkowal animacje niektore - imho niepotrzebnie ale moze to zadowoli D3 crowd.
PS. hehe... lekki whine i rage poszedl wczoraj a propos sklepiku i juz usuneli oplate za usuwanie efektow kosmetycznych i mozna jes usuwac jak sie chce tak jak gemy z itemow. Mozecie mi nie dziekowac.
Czasem warto powalczyc o swoje
Dzis rano mialem 3 pmy od moderatorow ale mission accomplished.
Mendol to do mnie? Jak chcesz to ci zaraz podam.