Failbraxis przecież robisz dokładnie to samo w większości topiców na board - czy Ty masz jakieś granice /selfpwned?
Misiu czekoladowy różnica pomiędzy mną a Tobą czy kimkolwiek tutaj na board a Tobą jest taka, że każdy z nas posiada jakieś granice samozachowawcze i zdjęte klapki z oczu tym samym potrafi na jakimś poziomie przedstawić co go boli.
Na dodatek w całym swoim rage ukrytym za zapryszczonym zapewne ryjkiem i tłuściutkim dupskiem Ty, nie czytając ze zrozumieniem o czym dyskutujemy, starasz się jak mały kaszubski kundel zakrzyczeć wszystkich.
Responsywność! = animation canceling.
Nie mogę się doczekać i może będzie mi dane spuścić Ci takie wpierdol w PoE (chętnie przy świadkach), żę ragequitniesz nie tylko z tego board a w najlepszym wypadku zaczniesz wygryzać mi bizony z dupy i klękać do maczety. Chociaż zakładam, że mając firmy na głowie i masę pracy w przeciwieństwie do jakiegoś smarkacza co 24h dziennie trzepie się do LCD oglądając azn-midget pron to jednak nie będzie mi dane nadrobić strat czasowych w progress :(
Naprawdę ironią jest jak taka PvE pizda jak Ty ukradkiem grająca w WoW i GW2 cokolwiek napomina o hardcore PvP W HACK AND SLASH rofls.
I nie byłoby w tym nic zdrożnego bo sam w ww. pozycje grałem poza faktem, że się do tego przyznaję i mam na tyle oleju w głowie, że potrafię czerpać fun z competitive gameplay na różnych poziomach - w LoL również.
Chyba pierwszy raz w życiu skorzystam z opcji /ignore na tym board bo niestety nie te czasy i nie mogę Ciebie najnormalniej w świecie wypierdolić na amen z forum.
Jesteś toksycznym przykładem skrajnej głupoty, która wygląda mniej więcej tak: