Drusek napisał(a):
Kabraxis napisał(a):
stashe maja ok ceny ale ta cala kosmetyka jest tak ze dwa razy za droga (bo sorry ale 15 dolcow za glow na weapon to jest zart)
Kosmetyka ma być droga. Po 1 to jest tylko kosmetyka, nikt nie każe kupować, nie daje żadnych bonusów, po 2 jakby była za tania to każdy by kupował i każdy by się świecił więc główny powód jej zakupu - wyróżnienie twojej postać - by był zniwelowany.
Przeciez wlasnie o to chodzi zeby kazdy kupowal. To niema byc jakies elitarne niewiadomo co tylko sposob na utrzymanie gry. Tani sklepik - wiecej transakcji - wieksze profity. Proste.
Np jak jakby te fajne glowy byly nie po 15-20$ ale po 3-5 (to imho jest dobra cena za cos takiego) to bym nakupil dla kazdej postaci wydajac pewnie ze 30-50... ale za taka cena jak jest atm to nie kupie nic i nie zarobia nic bo nie dam za JEDEN EFEKT 60 zlotych a za postac dual wield 120. Rowniez Proste.
Cytuj:
Jeszcze nie. Grę ostatnio mam odpaloną często, ale gram mało bo albo jakieś obowiązki inne i nie mogę grać lub jestem AFK albo rozkminiam builda / mechanikę, itd
Myślę, że jestem tak w ok 1/3 Aktu 3. Chyba narazie najlepszy tak swoją drogą i trudniejszy co też jest fajne
Nie no spoko. Ja tylko chcialem apropos tego klimatu... ostatnia mapka Act3... bedzie ci sie podobac
Polecam grac w nocy i w sluchawkach (muzyka i ambience miazdza).
Ja bylem ostatnia mapka zachwycony.