mmorpg.pl

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47868 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165 ... 2394  Następna strona
Autor Wiadomość

PostNapisane: 31 sty 2013, 14:31 
trochę to potrwa, bo unia zamroziła kasę. Już pewnie pr'owcy ze wszystkich partii cały plan na 2 tygodnie mają nakreślony. :roll:

**

PostNapisane: 31 sty 2013, 19:31 
imho musza postraszyc tych co biora wiecej z budzetu uni przed glosowaniem nad budzetem.

PostNapisane: 31 sty 2013, 19:55 
nie no tak powiedziałem zwracając uwagę, że w mediach już cisza i mamy dyskusje narodową w wszystkich mediach nad bardzo istotnym problemem hehe .

Grodzka na pewno nie ma z tym nic wspólnego, ale cyrk będzie i tak, bo wszystkim partiom jest to na rękę, żeby pograć sobie trochę na emocjach swojego elektoratu, to się dobrze sprzedaje. Dyskusja o niczym na dobrą sprawę.

Lista narodowych problemów w Polsce (invitro, aborcja, homo, związki partnerskie, Smoleńsk) powiększyła się o zaglądanie w gacie człowiekowi i sprawdzanie czy to na pewno człowiek, kosmita, czy szatan. Z niecierpliwością czekam jak w całość włączy się w niedziele 2 władza w Polsce i pogrozi ekskomuniką tym, którzy będą głosować. show must go on.

PostNapisane: 31 sty 2013, 21:50 
Słowem wstępu, o zmianie płci mam takie same zdanie jak o aborcji czy eutanazji.

Ale tak czy inaczej. Kandydat - siebie może uważać i za kobietę, jeśli ma taki wewnętrzny przymus - palikota powinien zostać wicemarszałkiem z jednego oczywistego powodu. ruch palikota jako trzecia siła w parlamencie ma prawo mieć wicemarszałka i z tego prawa skorzystali. Chyba każda partia złamała tą niepisaną umowę, ale jest umowa w sejmie, że przy głosowaniu pozostałe partię głosują za. Grodzka to i Macierewicz. Macierewicz to i Grodzka.
Proste w chuj.

Cytuj:
Lista narodowych problemów w Polsce (invitro, aborcja, homo, związki partnerskie, Smoleńsk) powiększyła się o zaglądanie w gacie człowiekowi i sprawdzanie czy to na pewno człowiek, kosmita, czy szatan. Z niecierpliwością czekam jak w całość włączy się w niedziele 2 władza w Polsce i pogrozi ekskomuniką tym, którzy będą głosować. show must go on.

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 29k#t=169s

PostNapisane: 1 lut 2013, 10:52 
Jak ta cała pawłowicz przysłużyła się społeczeństwu skoro sama jest bezdzietna i niezamężna?

PostNapisane: 1 lut 2013, 11:51 
Niah napisał(a):
Słowem wstępu, o zmianie płci mam takie same zdanie jak o aborcji czy eutanazji.

Czyli jakie, zakazałbyś ludziom zmieniania płci?

PostNapisane: 1 lut 2013, 12:53 
Tor-Bled-Nam napisał(a):
Niah napisał(a):

Czyli jakie, zakazałbyś ludziom zmieniania płci?

Jak już pisałem wiele razy.
Aborcja w konkretnych przypadkach tak, w każdym innym przypadku nie. Dotyczy to i eutanazji i zrobienia z siebie babochłopa.

PostNapisane: 1 lut 2013, 13:15 
Niah - nie jestes postepowy. Teraz w modzie jest maksymalna tolerancja, modne sa odchyly seksualne, na topie jest tez zmienienie sobie plci.

Ktos kiedys napisal, ze wykres "tolerancyjnosci" spoleczenstwa to sinusoida. Czasy Hitlera/Stalina to czasy nietolerancji, obecnie jestesmy na tolerancyjnym wierzcholku - przeciwienstwo tamtych czasow. Obie skrajnosci sa rownie niebezpieczne.
Mam nadzieje za lada rok ktos sie wezmie za panoszacych sie w EU muslimow, cyganska holote zerujaca na zdrowej tkance spoleczenstwa, pedalow i innych zboczencow czy innych niedorobow z wadami psychicznymi.

PostNapisane: 1 lut 2013, 13:23 
Mark24 napisał(a):
czy innych niedorobow z wadami psychicznymi.

Uważaj, bo sam siebie wyeliminujesz.

@Niah
No właśnie pytam jak to się ma do zmiany płci. Nastolatka może była nieostrożna i wpadła. Ktoś chce zmienić płeć na próbę, dla zabawy czy jak? Mówisz o konkretnych przypadkach, jakby obcięcie sobie jajek było podobne do decyzji o aborcji.

PostNapisane: 1 lut 2013, 13:39 
Niedługo dojdzie do tego ze chłopcy w przedszkolach będą chcieli chodzić w sukienkach. Bo tatuś i drugi tatuś też tak się ubierają, i reszta wujków też.

PostNapisane: 1 lut 2013, 13:43 
wlasnie tor popisales sie "inteligencja". Jak zwykle zreszta - poglady debila pod pusta warstewka elekwencji...
Nigdzie nie wspomnialem ani slowem o eliminacji.

PostNapisane: 1 lut 2013, 13:47 
Przejrzałeś mnie na wylot. W końcu nie bez powodu jesteś tytanem intelektu, co wszyscy wiemy.

PostNapisane: 1 lut 2013, 13:51 
lepiej zeby pedaly czy lesbijki wychowywaly dzieci, niz maja sie paletac po domach dziecka, bez widokow na przyszlosc.
o tych z rodzin patologicznych nie wspominajac.

PostNapisane: 1 lut 2013, 13:53 
Aborcja
gwałt - tak
kazirodztwo - tak
pigułki wczesnoporonne - tak
sytuacja materialna - nie
głupota, cokolwiek - nie

Eutanazja
wprowadzić kartę życia: chcesz być uporczywie leczony będziesz, nie chcesz nie będziesz
wprowadzić eutanazję w przypadkach gdy pacjent długotrwale cierpi: paraliż całego ciała, brak możliwości kontaktu ze światem etc (decyzja pacjenta > rodziny) i gdy obecna medycyna nie jest wstanie pomóc w takim zakresie żeby pacjentowi zachciało się żyć.

Zmiana płci
Myślę, że jest tak: chęć zmiany swojej płci to poważne zaburzenie psychiczne którego nie da się wyleczyć wizytami u psycholożki, a jedynie operacją (zmianą płci). Lepiej żeby taki człowiek już zmienił niż gdyby miał być kompletnie nieprzydatny (dla siebie/rodziny/społeczeństwa) z powodu długotrwałej depresji, myśli samobójczych. Dla mnie taka osoba (np. Anna Grodzka) to ciągle mężczyzna a, że pedałem nie jestem to wolałbym wcześniej wiedzieć :wink:

Jestem zwolennikiem żeby każde dziecko się urodziło, a umierać to tylko ze starości, ale życie potrafi być czasem kurwą i trzeba się jakoś dostosowywać.

PostNapisane: 1 lut 2013, 14:09 
@Up +1

PostNapisane: 1 lut 2013, 14:14 
Obrazek
http://www.gaycenter.org/

Hehe

X.

PostNapisane: 1 lut 2013, 14:26 
Niah napisał(a):
(...)wolałbym wcześniej wiedzieć :wink:

Obrazek

To nie Tajlandia. Nie wiem czy to kobieta czy mężczyzna obecnie, nie mam kryteriów. Ale jak chce mieć w dowodzie "kobieta" to mnie to nie przeszkadza i nikomu do gaci zaglądać nie będę. I tak wypowiada się z większym sensem niż 90% polskiego sejmu, która tylko czyta partyjne instrukcje z sms-ów.

PostNapisane: 1 lut 2013, 14:42 
http://www.liberum-veto.com/23-Na_wiosn ... 4skim.html

Nareszcie! Alternatywa dla KNP i może gimbusy z RP trochę się ogarnął.

PostNapisane: 1 lut 2013, 18:02 
Tor-Bled-Nam napisał(a):
Przejrzałeś mnie na wylot. W końcu nie bez powodu jesteś tytanem intelektu, co wszyscy wiemy.

o kim mówisz człowieku, pisząc "co wszyscy wiemy"? Reprezentujesz jakąś grupę, sektę religijną, ktoś dał ci prawo wypowiadania się za innych czy po prostu niedomagasz psychicznie?

PostNapisane: 1 lut 2013, 18:05 
Nie trzeba byc tytanem intelektu, zeby zrozumieć, co miał na myśli... oh wait.

open your mind for the serpent

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47868 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165 ... 2394  Następna strona